Съдят мъж, потрошил паркирана кола с кирка. Пречела му

Мъж, потрошил паркиран автомобил заради това, че му пречел, се изправя днес пред магистратите от Районния съд в Пловдив.

Срещу него е повдигнато обвинение, че на 14.04.2016 г. на ул. "Тодор Каблешков" в града е удрял с кирка лека кола "Рено Клио", защото по негова преценка нямал достатъчно разстояние да премине със своя автомобил "Мерцедес". Подсъдимият счупил стъклата и увредил лявата врата на "Рено"-то, след което го освободил от скорост и го избутал на разстояние 5 метра от мястото на първоначалното паркиране до кръстовището на улиците "Тодор Каблешков" и " Май", с което сериозно затруднил движението по тях.

Според обвинителния акт действията на Йордан Т. са били особено нагли и безцеремонни, тъй като, освен че били извършени на улица в идеалния център на втория по големина град в страната и видени от много хора, с тях той показал абсолютно пренебрежение и незачитане, както на чуждата собственост, така и на правото на гражданите да преминават свободно с автомобилите си по двете улици.

Коментари от FACEBOOK
Коментари от правен свят
   Започни с:  Първите  |  Последните  
Няма коментари към новината.
ТВОЯТ КОМЕНТАР
Име
Коментар
Снимка 1
Снимка 2
Снимка 3
Снимка 4
Снимка 5
Снимка 6
Въведете буквите и цифрите от кода в дясно