Обновена  27 юни 07:32
Карловец, едва не блъснал майка и дете, налита на бой

Карловски шофьор налетя да бие жена, почукала по стъклото на колата му, след като той се качил на тротоара на сантиметри от нея и детето . Ритнал я, ударил шамар, а после налетял и на майка , която се притекла на помощ на дъщеря си.
На 1 октомври м. г. мъжът пътувал с колата си към магазин за техника в Карлово. Улицата била временно затворена заради ремонт, за което били поставени съответните знаци. Водачът обаче решил да ги пренебрегне и навлязъл в улицата, на която работела бетон помпа. За да избегне сблъсък с нея, той направил маневра, при която задната част на колата му се качила на тротоара.

Там била 30-годишна жена с малкия си син, който гледал бетон помпата с интерес. Тя вдигала страшен шум и затова майката и детето не чули приближаването на автомобила. И когато той минал на сантиметри от жената, тя се изплашила за детето си и почукала по стъклото на шофьора, питайки го какво прави.

Той набил спирачки, слязъл и започнал физическа саморазправа, като първо атакувал майката, а после и бабата на изплашеното дете, което пищяло от ужас. После се качил обратно в колата си и отишъл да разглежда магазина.

Стреснатата майка обаче била съпруга на полицай и му разказала за случая. Той се обадил на колегите си и патрул го намерил в търговския обект, където си харесвал техника.
Пред съда нападателят не е признал вината си, но фактите са уличаващи и присъдата на Карловския районен съд е глоба от 2000 лв. Решението за паричната санкция кореспондира с чистото съдебно минало на подсъдимия. /Марица.бг

Коментари от FACEBOOK
Коментари от правен свят
   Започни с:  Първите  |  Последните  
Няма коментари към новината.
ТВОЯТ КОМЕНТАР
Име
Коментар
Снимка 1
Снимка 2
Снимка 3
Снимка 4
Снимка 5
Снимка 6
Въведете буквите и цифрите от кода в дясно