Обновена  11 авг 07:50
Дядо убит във "Владая", защитил от бой проститутка

Мъж, излязъл от затвора преди 9 месеца, убил 88-годишен старец, който искал да защити жена от бой в семейна свада. Тя изкарвала парите си като проститутка, стана ясно в Софийския градски съд.

Прокурор Виктор Тарчев настоя Симеон Димитров, обвинен за убийство с особена жестокост, да бъде пратен за постоянно зад решетките. Според разследването в нощта на 7 август между Симеон и любимата му Снежана, с която живеели на семейни начала в столичния кв. "Владая", станал спор. У тях на гости бил приятелят им Никола Атанасов. Симеон взел нож и заплашил жената, че ще я заколи. Ударил я, а тя от страх успяла да избяга от къщата заедно със сина си. Тогава Симеон освирепял срещу стареца, който се пробвал да потуши страстите. Бил го с ръце, ритал го и с крака. По тялото на Никола имало следи от счупена бутилка и огледало. Той издъхнал от раните си в "Пирогов".

Експерти посочили, че Симеон е разбирал какво прави, въпреки че бил пиян. Пред съда той каза, че иска да излезе на свобода.

"Обвиняемият е с изявени престъпни нагласи", заключи съдия Даниела Талева и го остави в ареста. Той е осъждан 9 пъти за кражби и за шофиране без книжка. Безработен е и е учил до 3-и клас.

Коментари от FACEBOOK
Коментари от правен свят
   Започни с:  Първите  |  Последните  
Няма коментари към новината.
ТВОЯТ КОМЕНТАР
Име
Коментар
Снимка 1
Снимка 2
Снимка 3
Снимка 4
Снимка 5
Снимка 6
Въведете буквите и цифрите от кода в дясно