Обновена  24 авг 07:41
Гардът, хванат с дрога в Слънчев бряг, е син на съдийка
За ареста му дошъл екип от националната полиция

Син на съдийка се оказа охранителят от фирма "Аркус" по прякор Митко Бореца, заловен след гонка в Слънчев бряг с няколко дози дрога. Майката на дилъра е магистрат в Хасково и тя го спасила от 72-часов арест според полицаи.

Дилърът се водел на работа към охранителна фирма "Аркус". Неин представител за Бургас е наркобосът Димитър Желязков-Очите. В миналото фирмата бе собственост на Златомир Иванов-Баретата. Тя била наета да охранява дискотеката "Баунс", където пазел Митко Бореца.

За ареста му дошъл екип от националната полиция. Служителите издебнали мъжа и тръгнали да го арестуват, когато наоколо нямало хора. Той обаче хукнал да бяга и при преследването дори глътнал доза марихуана, за да не го арестуват с нея. Гонката продължила около 3 мин и дилърът бил задържан. В джобовете му полицаите открили марихуана, амфетамини и кокаин.

Малко след ареста на 32-годишния мъж обаче се обадила майка му. Тя е бивш прокурор от окръжната прокуратура в Хасково. Сега е съдийка.

Бореца е бил задържан от същия полицейски екип, който задържа и други двама дилъри в Слънчев бряг. На 4 август бе арестуван хасковският дилър Чико. Тогава аверът му Дани Боксьора опита да наръга полицай и избяга. Задържаха го след седмица. Смята се, че Бореца, Чико и Боксьора са от една бригада.

Коментари от FACEBOOK
Коментари от правен свят
   Започни с:  Първите  |  Последните  
2
абв
|
нерегистриран
24 август 2017, 17:26
3
0
Правен свят, моля Ви, уведомете ни още на кого е внук, правнук, братовчед, племенник, чичо и вуйчо. Може някой журналист или политик да изскочи.
1
Вижте другото
|
нерегистриран
24 август 2017, 14:54
8
0
Оставете тези "новини", а вижте другите случаи , когато синовете и дъщерите на магистратите са обект на нападения и са пострадали от закани с убийство и други престъпления само и единствено защото са деца на магистрати.Това вижте , оставете тенденциозните нападки срещу магистратите.Истината е съвършено различна.
ТВОЯТ КОМЕНТАР
Име
Коментар
Снимка 1
Снимка 2
Снимка 3
Снимка 4
Снимка 5
Снимка 6
Въведете буквите и цифрите от кода в дясно