Обновена  25 сеп 08:04
Работещите в МВР дълго са страдали и затова разбирателството е трудно, обяви министър Радев

Министърът на вътрешните работи Валентин Радев смята, че дългото време страдание на работещите в МВР и наслагването на проблеми, е причината сега да не може да се стигне до разбирателство между синдикати и ръководство. Пред Би Ти Ви той изрази увереност, че ще има мотивирани хора в системата, като мотивацията минава и през увеличаване на заплатите. "Моето желание е това да е устойчиво", допълни Радев.

В отговор на въпрос той обяви, че няма нова организирана структура за отвличания по подобие на "Наглите". Радев уточни, че има създаден екип, който работи много усърдно по разкриването на похищението на Адриан Златков, като за хората в него е въпрос на чест да се справят.

"Кошмар за всеки министър е да има отвличане. Дано не се случи отново ", добави Радев. Министърът на вътрешните работи не се съгласи с мнението на президента, че има престъпления, но не и наказания. "Стремим се да дадем качествена информация на прокуратурата, тя да даде на съда, защото ако няма наказание, хората си позволяват повече", обобщи той. Радев обаче допълни, че не може цялата вина да е на МВР.

Коментари от FACEBOOK
Коментари от правен свят
   Започни с:  Първите  |  Последните  
Няма коментари към новината.
ТВОЯТ КОМЕНТАР
Име
Коментар
Снимка 1
Снимка 2
Снимка 3
Снимка 4
Снимка 5
Снимка 6
Въведете буквите и цифрите от кода в дясно