Обновена  07 яну 18:23
В изоставена постройка край Луково
Открито бе тялото на Росен Ангелов, когото полицията издирваше за шесторното убийство в Нови Искър
Тепърва ще се установява кога е настъпила смъртта
Открито бе тялото на Росен Ангелов, когото полицията издирваше за шесторното убийство в Нови Искър

Открито бе тялото на 56-годишния Росен Ангелов, когото полицията издирваше заради шесторното убийство в Нови Искър. 

Тялото е намерено в изоставена постройка във вилната местност до село Луково, където полицията издирваше обвиняемия за тежкото престъпление. Постройката се е намирала на 500 метра от вилата, която Ангелов е обитавал преди убийствата. Полицията и военните се натъкнали на трупа, след като започнали физически да претърсват една по една къщите в района, съобщи на специален брифинг главният секретар на МВР Младен Маринов.

"В изоставена къща е намерено тялото на мъж, който по възраст и описание отговаря на издирваното лице, държи в ръката пистолет, на пръв поглед има огнестрелна рана в района на слепоочието. Не може да се каже кога е настъпила смъртта, понеже сега започва огледът. Целта на операцията от последните три дни в Луково беше да се осигури сигурността на гражданите и да блокираме убиеца, за да се претърси дом по дом в района. За провеждането на операцията бяха включени сили на МВР, военна полиция и армията. Районът беше методично претърсван", каза Маринов.

Главният секретар на МВР допълни, че полицията продължава разследването на мотивите за шесторното убийство, установяват се навиците на Росен Ангелов и заниманията му в последните 8 години, през които "Горският човек" се е укривал, за да избегне изтърпяването на присъдата си за блудство с 11-годишна.

"Разпитват се хора, които са го познавали, за да се разбере мотивът, иззет е ползван от Росен Ангелов компютър. Разполагаме с контактите му, към момента потвърждаваме, че е действал сам. Не е имал много вещи - дрехи, обувки, връхни дрехи. Работил е като строителен работник, общ работник, в автосервиз, предимно с железария се е занимавал, но нищо трайно и не се е осигурявал. Продължаваме да разпитваме хора, които са живели с него и го познават", допълни още главният секретар на МВР Младен Маринов. 

 

Коментари от FACEBOOK
Коментари от правен свят
   Започни с:  Първите  |  Последните  
3
|
нерегистриран
08 януари 2018, 09:33
3
0
Значи първо му намериха ДНК-то, после го намериха удавен в язовира, ама се получи малко неудобно, щото като удавен е щяло да му е малко трудно да държи пистолет в ръката и затова се наложи да го намерят втори път в съседна къща в иначе щателно проверения район където евентуално трябваше да е издирвания от 8 години. А де е източеното ДДС е въпрос, за който очевидно в медиите няма да стане дума.
Шт, шт, че почва европредседателството.
2
Истината за убийството!
|
нерегистриран
07 януари 2018, 21:29
9
0
Убиецът е тинейджър, син на местен големец от Нови Искър близък до ГЕРБ. Пистолета е Валтер П22, регистриран на името на бащата. Това момче е имало отношение към дъщерята, затова момичето е убито само с ЕДИН изстрел в слепоочието, а тялото му не е обезобразено, като на останалите. Най-много гавра е понесло тялото на Боби, който за разлика от другите членове не е бил застрелян единствено с цел да бъде убит, а е направен опит да бъде наказан заради сексуалното му отношение с момичето, като е прострелян в гениталната зона.

Профилът на тинейджъра убиец във фейсбук е свързан с профилите на двете други деца, съветвам журнастите да ги преснимат възможно най- бързо и да следят, дали има промяна в листата с приятели, както и да разпитат другите деца дали забелязват някой да се махнал от листата след нова година.

На 31 декември, около 9 часа, момчето е било пуснато в къщата, в качеството си на приятел на Боби и дъщерята. Възникнал е скандал между тях, при което Боби и Момичето се качват в стаята, пускат си музиката силно и го оставят долу с Кети и Неделчо за да го игнорират. Неделчо се обажда на големият си син Георги, който също го познава, вероятно са били и приятели, да дойде да го успокои. Не са викали полиция, не е правен опит и да бъде изхвърлен, понеже са знаели чий син е, а не са очаквали това, което ще последва.

Когато Георги е дошъл скандала е ескалирал и тинейджъра е започнал екзекуцията на семейството. След което се е прибрал вкъщи, изкъпал се е, преоблякъл се е и е отишъл на тинейджерският купон, на който са били канени Боби и Момичето.

Забележете нещо много важно – телата на всички убити и джипа БМВ са били вкъщата на 1 януари през деня! В същият ден това лайненце разказва всичко на баща си и той почва да организира заличаването на следите. Къщата в Луково, в която живее Росен Ангелов е собственост на бащата и ако журналистите се постараят малко повече ще научат и името му.

На 1 януари вечерта, чистачите отиват в къщата на убитите и извличат тялото на Кети, разбиват предното дясно стъкло, защото не искат да оставят следи, а не намират веднага ключовете в къщата и не рискуват да ровят из нея. Подкарват джипа до кладенеца, изхвърлят тялото и умишлено тефтерчето.

На 2 януари е убит и Росен Ангелов, а тялото му изхвърлено някъде близо в околностите. МВР не направи ювелирна акция по залавянето му, а нарочно блокира цяло Луково, за да обвини журналистите, че той е избягал благодарение на тях.

Ипровизираното стрелбище в двора на Росен е набързо сглобено, по шишетата няма почти никакви следи от куршуми, а голямата желязна плоча има една центрирана група от 22 калибър, а останалата повърхност е почти чиста. Да мъкнеш такава плоча, а да я простреляш с по- малко от един пълнител е нерационално.

Хайде да видим дали ще пуснете това.

Митко“

afera.bg
1
666666666666666
|
нерегистриран
07 януари 2018, 20:37
5
0
САРАФОВ ОЩЕ НА ЗЕЛЕНО,ПРЕДИ ДА ВЛЕЗЕ И ВИДИ МЕСТОПРОИЗШЕСТВИЕТО КАЗА ЧЕ СТАВА ВЪПРОС ЗА УБИЙСТВО И САМОУБИЙСТВО-ОЩЕ В НАЧАЛОТА РАЗСЕЛДАВЕНО ТРЯБВАШЕ ДА ПРИКЛЮЧИ
ТВОЯТ КОМЕНТАР
Име
Коментар
Снимка 1
Снимка 2
Снимка 3
Снимка 4
Снимка 5
Снимка 6
Въведете буквите и цифрите от кода в дясно