Следователите и служителите от следствения отдел при ОП – Варна с грамота за трайни високи резултати

Следователите и служителите от Окръжния следствен отдел при Окръжната прокуратура във Варна са отличени с грамота и "Служебна благодарност" със заповед на главния прокурор на Република България. Отличието за целия колектив на следствения отдел във Варна е за постигнати трайни високи резултати в работата им през миналата година. Предложението за награждаването на целия колектив на Окръжния следствен отдел е направено от административните ръководители на Апелативната и Окръжната прокуратура във Варна.

Административният ръководител на Окръжната прокуратура Владимир Чавдаров връчи наградата тържествено пред целия колектив на завеждащия Окръжния следствен отдел Петър Ганчев. Окръжният прокурор благодари на следователите за професионализма и компетентността при разследване на дела с фактическа и правна сложност, а на служителите - за усърдието при изпълнение на служебните задължения, като им пожела спорна работа и през тази година.

 

Коментари от FACEBOOK
Коментари от правен свят
   Започни с:  Първите  |  Последните  
2
абв
|
нерегистриран
11 април 2018, 21:19
2
-3
Чудничко, следователите работели, даже много, та чак и наградени?!
И то всички!
Това някаква фалшива новина ли е?
1
нов
|
нерегистриран
11 април 2018, 16:59
3
-3
Ха честито да им е, но трябва да се знае, че приоритетно разследват престъпления по чл. 227б от НК и по чл. 183 от НК. Възлагат им се със заповед на Ръководителят на ВОП. Е как няма да са отличници!
ТВОЯТ КОМЕНТАР
Име
Коментар
Снимка 1
Снимка 2
Снимка 3
Снимка 4
Снимка 5
Снимка 6
Въведете буквите и цифрите от кода в дясно