Издирвачи търсят бегълци с градския транспорт

Издирвачи търсят бегълци с градския транспорт. Това разказаха пред "Монитор" служители от сектор "Издирване" към МВР. Причината била, че униформените рядко имат право на служебни автомобили. Дори да разполагали с такива, те нямали предвидени пари за гориво и поради тази причина ползвали услугите на рейсове, автобуси и метро. Случвало се дори да използват личните си коли, за да стигнат до някой адрес. Освен това бройката им била пренебрежимо малка. 

Само в столицата в деветте районни управления имало по двама-трима души, които са ангажирани с намирането на бегълците от правосъдието, в останалите районни бройката им била още по-малка. 

Така общата цифра показва, че само за обявените за общодържавно издирване към днешна дата над 1120 души, отговаряли не повече от 100 униформени.

Коментари от FACEBOOK
Коментари от правен свят
   Започни с:  Първите  |  Последните  
2
|
нерегистриран
12 април 2018, 16:45
1
0
И какво-и в САЩ полицаите си вършат работта с метрото! Я гледайте филма Умирай трудно-Брус Уилис гони лошите с метро и автобус!
1
|
нерегистриран
12 април 2018, 13:26
2
0
"Само в столицата в деветте районни управления имало по двама-трима души, които са ангажирани с намирането на бегълците от правосъдието, в останалите районни бройката им била още по-малка."
Дали информацията е точна: 2-3 във всяко РУ или общо за 9-те. Защото в останалите области са 2-3 за областта и тъй като София-град е също отделна област, то би трябвало да са 2-3 за целия град, а не по 2-3 във всяко РУ.
Иначе в МВР са 50 000 души, ама 40 000 са само на заплата и затова не може да обясним какво точно би трябвало да вършат.

Обаче пък колко НПО-та получават субсдии за анализи във всяка област - изброяване нямат. Е, ако се броят собствениците им, които накрая събират субсидиите бройката не е чак толкова голяма. Не е голяма бройката на собствениците, а не на получените пари - да уточня, някой да не ме разбере погрешно.
ТВОЯТ КОМЕНТАР
Име
Коментар
Снимка 1
Снимка 2
Снимка 3
Снимка 4
Снимка 5
Снимка 6
Въведете буквите и цифрите от кода в дясно