Районният прокурор на Пловдив изнесе публична лекция пред студенти по право в ПУ "Паисий Хилендарски"
Стартират серия от прояви по повод 20 години от създаването на Апелативна прокуратура-Пловдив.
Районният прокурор на Пловдив изнесе публична лекция пред студенти по право в ПУ

Районният прокурор на гр. Пловдив Чавдар Грошев изнесе вчера публична лекция през студенти по право в Пловдивския университет "Паисий Хилендарски" на тема "Престъпления, извършени от непълнолетни и общественоопасни деяния, извършвани от малолетни". Срещата бе част от серията прояви, организирани и посветени на 20-годишнината от създаването на Апелативна прокуратура-Пловдив.

За втори път прокурори изнасят публична лекция пред студентите, които сами определят темата, която да се представи пред тях. Пред препълнената 11-та аудитория в ПУ "Паисий Хилендарски", прокурор Чавдар Грошев обясни на бъдещите юристи за особеностите при воденето на разследване срещу непълнолетни лица, като посочи практически примери и отговори на многобройни въпроси. На срещата присъства доц. Христо Паунов, зам.-декан на Юридическия факултет на ПУ "Паисий Хилендарски".

Инициативите по повод 20 години от създаването на Апелативна прокуратура-Пловдив, която започва своята работа в началото на април 1998 г.,  продължават и през следващите седмици. На 16 април 2018 г., когато се отбелязва Деня на Конституцията и юриста, в прокуратурата ще гостуват студенти и ученици от гр. Пловдив, като до края на месеца ще има още срещи на магистратите с ученици от различни училища. 

Коментари от FACEBOOK
Коментари от правен свят
   Започни с:  Първите  |  Последните  
Няма коментари към новината.
ТВОЯТ КОМЕНТАР
Име
Коментар
Снимка 1
Снимка 2
Снимка 3
Снимка 4
Снимка 5
Снимка 6
Въведете буквите и цифрите от кода в дясно