Съдийката, обвинена за пране на 1,4 млн., била в болница, докато МВР я търси

Бившата съдийка Мария Иванова, която бе обявена за издирване на 24 юли, не се крила, а била в болница в Плевен. Това съобщи адвокатът ѝ Огнян Митев в четвъртък на дело в Софийския градски съд. Прокуратурата поиска арест за Иванова и съдия Доротея Кехайова остави обвинената зад решетките.

Иванова не се яви на заседанието, защото имала физически и психически проблеми. Заради тях не можела да пътува от сливенския затвор, където се намира.

Иванова, която бе уволнена от СГС за системно несправяне с работата, е обвинена, че е участвала в схема за изпиране на 1,4 млн. евро, придобити от измами във Франция. Тя бе арестувана в началото на юли, а после пусната от СГС срещу подписка. После апелативните съдии наредиха да бъде задържана, но Иванова не бе открита на адреса си и бе обявена за издирване. След като излязла от болницата, тя сама се предала. 

Коментари от FACEBOOK
Коментари от правен свят
   Започни с:  Първите  |  Последните  
2
До Цацаров
|
нерегистриран
12 август 2018, 03:30
0
0
Цацаров,
Какво става с оня прокурор чиято съпруга работи в горското където полицаите бяха спрени от прокурора да изземат документи във връзка с откраднатите за път пари.
Разкриха ги Господари на ефира и вместо да са всички с букаи - те вероятно са на черен хайвер и трюфели :))))
1
Ааааа
|
нерегистриран
12 август 2018, 03:27
0
0
Тази с букаи ли я водят ? Алооо Цачева - равни ли са всички пред закона “
ТВОЯТ КОМЕНТАР
Име
Коментар
Снимка 1
Снимка 2
Снимка 3
Снимка 4
Снимка 5
Снимка 6
Въведете буквите и цифрите от кода в дясно