НАП и полицията ще проверяват охранителната фирма, в която като консултант е работил Митьо Очите
НАП и полицията ще проверяват охранителната фирма, в която като консултант е работил Митьо Очите

Димитър Желязков - Митьо Очите

Специализираната прокуратура възложи на Националната агенция за приходи и ГД "Национална полиция" проверка на дружество ‚Аркус-сигурност Бургас" и свързаните с него физически и юридически лица, съобщиха от държавното обвинение. Като консултант във фирмата е работил и Димитър Желязков – Очите, стана ясно в последните дни.

Проверката се възлага във връзка с разследване на специализираната прокуратура на организирана престъпна група за рекет, телесни повреди, разпространение на наркотици. По делото към наказателна отговорност са привлечени 10 лица за извършени престъпления по чл.321, чл.330 и чл. 213 от НК.

При проведената на 2 август 2018 г. специализирана акция на територията на Бургаска област бяха претърсени над 30 различни адреса, включително и офиси на фирми и домове. В някой от тях бяха открити пари, оръжия, боеприпаси и черно счетоводство с бележки за суми, които трябва да се дадат на едно от обвиняемите лица – Димитър Желязков, допълват от Специализираната прокуратура.

Коментари от FACEBOOK
Коментари от правен свят
   Започни с:  Първите  |  Последните  
1
ДО Б.Б.
|
нерегистриран
12 август 2018, 04:09
0
0
НАЧАЛНИКА,
РАЗПОРЕДИ ЕДНО ЗАКОНЧЕ КЪДЕТО ДА Ш ЗАПИСАНО, ЧЕ ОСЪДЕНИ НЯМАТ ПРАВО НА ДЕЙНОСТ ПОД КАКВАТО И ДА Е ФОРМА "В" ИЛИ "С" ОХРАНИТЕЛНА ФИРМА.
ТВОЯТ КОМЕНТАР
Име
Коментар
Снимка 1
Снимка 2
Снимка 3
Снимка 4
Снимка 5
Снимка 6
Въведете буквите и цифрите от кода в дясно