Запор за 12 банкови сметки и дружествени дялове за собствениците на хотел "Маринела"
Ветко Арабаджиев официално не притежава нито един имот или автомобил
Специализираният наказателен съд запорира четири имота на съпругата му в Пловдив, София и с.Свежен
Ветко Арабаджиев официално не притежава нито един имот или автомобил

Ветко и Маринела Арабаджиеви, които се издирват с Европейска заповед за арест

Хотелиерът Ветко Арабаджиев, който се издирва с Европейска заповед за арест заедно със съпругата си Маринела за участие в организирана престъпна група за  данъчни престъпления и пране на пари, не фигурира в официалните регистри като собственик на нито един недвижим имот, както и на нито едно моторно превозно средство. Като физическо лице Маринела Арабаджиева също не притежава автомобил, съобщават от Специализираната прокуратура.

От прокуратурата съобщават още, че Специализираният наказателен съд е запорирал 12 банкови сметки на Ветко и Маринела Арабаджиеви в различни трезори. Запорите са наложени като мярка за обезпечаване на предвидените наказания, конфискации и глоби по повдигнатите им обвинения по чл. 255 и чл. 253 от Наказателния кодекс, както и за разноските по делото.

Точната сума на запорираните средства ще бъде уточнена след представянето на официални данни от всички банкови институции. Със съдебни заповеди са запорирани дялове на Маринела Арабаджиева в 5 търговски дружества за общо 165 000 лева, както и дялове на Ветко Арабаджиев в 2 търговски дружества за 114 000 лева. Запор е наложен и над 4 имота, собственост на Маринела Арабаджиева, намиращи се в Пловдив, София и с. Свежен.

Коментари от FACEBOOK
Коментари от правен свят
   Започни с:  Първите  |  Последните  
2
Марко
|
нерегистриран
28 септември 2018, 22:02
1
0
Горкичкият той!

Ще му харижа един Москвич 8 ца да си има поне покрив над главата,тъй като не е в движение.😀
1
Donandi Causa
|
нерегистриран
28 септември 2018, 09:13
2
-1
Предлагам да се съберем добри хора и да направим на бедния Ветко едно скромно дарение - МПС "втора употреба",макар и с ръждясала ламарина.Но това дарение ще бъде с тежест.Ако дареният е на свобода , да се придвижва единствено и само с този автомобил.
ТВОЯТ КОМЕНТАР
Име
Коментар
Снимка 1
Снимка 2
Снимка 3
Снимка 4
Снимка 5
Снимка 6
Въведете буквите и цифрите от кода в дясно