Пластелин в пита кашкавал стресна врачанския затвор

Пита кашкавал, в която имало пластелин, е стреснала затворническите власти във Враца. Първоначално се твърдеше, че в хранителния продукт имало тротил. Щателна проверка установила, че паниката е напразна и става дума за пластелин, заявиха от Министерството на правосъдието. Затворникът, за когото била предназначена пратката, е съкилийник на добилия печална слава Стефан Емилов-Мачката.

През 2014 г. Стефан Емилов получи поредната си присъда от районния съд във Враца 6 години лишаване от свобода под строг режим. Причина за наложената мярка бе екшънът, който се разигра във врачанско заведение. Прекалилият с алкохол и наркотици известен местен бандит преби двама полицаи, единият от които получил множество хематоми и охлузвания по тялото и разкъсно-контузни рани по главата и лицето. Другият полицай се размина само със синини.

27-годишният Стефан излежава няколко присъди за поредица престъпления, но продължава да създава проблеми и зад решетките. Тарашът е бил извършен от служители на Главна дирекция "Изпълнение на наказанията", които били повикани от директора на затвора Ангел Кабатлийски.

Коментари от FACEBOOK
Коментари от правен свят
   Започни с:  Първите  |  Последните  
Няма коментари към новината.
ТВОЯТ КОМЕНТАР
Име
Коментар
Снимка 1
Снимка 2
Снимка 3
Снимка 4
Снимка 5
Снимка 6
Въведете буквите и цифрите от кода в дясно