Жената на Лозан Панов, известна като Черния лебед, на война с НАП и ВСС

Съпругата на председателя на ВКС Лозан Панов - Елисавета написа гневно писмо до колегата на своя мъж Боян Магдалинчев от ВСС. Госпожа Панова, която стана известна като Черния лебед (така я нарече бившият правосъден министър Христо Иванов при сбирка на политически съмишленици-бел.авт.), се обръща към представляващия съвета Магдалинчев. Повод за нейното писмо е телевизионно гостуване на магистрата, който разкри, че Панов се е укривал 13 пъти от НАП. Странно е, че Панова е пратила открито писмо, за да брани съпруга си, който е високопоставен магистрат и едва ли има нужда да му бъде адвокатствано. Намесата на госпожа Панова е шокираща и поради факта, че тя поставя под въпрос работата на Националната агенция за приходите, коментира съдебната система, членове на Висшия съдебен съвет и магистрати. 

"Тъй като по неволя съм свидетел на издевателствата и униженията, на които е подложен представителят на най-висшата ни съдебна инстанция Лозан Панов, легитимирани често като "проверки и санкции" от страна на "държавни" органи, включително и на тези от страна на НАП, най-отговорно публично заявявам, че Вие разпространявате невярна информация. Призовавам Ви да докажете по-горе цитираните Ваши твърдения, тъй като разполагам с документи за точно обратното. Не бих могла да допусна дори мисълта, че е възможно Представляващият Висшият съдебен съвет на Република България да си служи с инсинуации, за да преследва нелегитимни цели", пише емоционално г-жа Панова.

"От почти една година съм обект едновременно на проверка и ревизия от страна на НАП, като съпруга на Лозан Панов. До този момент нямам представа как изглеждат лицата на проверяващия екип, тъй като по мое желание успешно комуникираме само по електронна поща. Здравият разум изискваше да предпоставя, че след като според тези, които имат монопол върху "истината" вече съм "убивала", "хулиганствала", "мамила банка", то в такъв случай едва ли "предлагането" на подкуп, би ме затруднило особено. Впоследствие, разбира се, винаги ще се намери услужлив магистрат, който да "пренареди" съдебния състав, като например по делото на подбудителя към престъплението подкуп бивш следовател Петьо Петров, известен с многозначителния за магистрат прякор Еврото, за да се получи целеният съдебен акт. Надявам се, че с последния пример не издавам някоя от дълбоко пазените тайни за чадърите и зависимостите в съдебната власт, които Лозан Панов упорито отказва да разкрие пред Съдийската колегия на ВСС", добавя още съпругата на магистрата.

"Убедена съм, без да съм наясно със семейния Ви статус, че на мое място г-жа Магдалинчева би постъпила по същия начин", завършва Елисавета Панова. 

Очаква се на утрешното (днешното-бел.ред.) заседание на ВСС Лозан Панов да обясни, дали съпругата му на своя глава е решила да размахва пръст на колегата му Магдалинчев или той я подкрепя в напъните да сложи ред в съдебната система, който според нея не съществува. 

Коментари от FACEBOOK
Коментари от правен свят
   Започни с:  Първите  |  Последните  
2
Възпоминания от доцент от ЮФ на СУ Кл. Оридски
|
нерегистриран
04 декември 2018, 11:30
4
-2
Коментарът е скрит от модераторите, защото съдържа вулгарни, нецензурни квалификации, лични нападки, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на други коментиращи и лица, цитирани в публикациите. Ако искате все пак да го видите, натиснете тук.
 
Бети-Челния лебед беше много палава студентка.Официалният й любовник беше едно курсантче от школата на МВР.Но фактически ту "дружеше" с асистентите, при които има изпит. Много от нас я познават твърде отблизо и са твърде доволни от близостта си с нея. Младата госпожица беше толкова страстна и опитна, че някои асистенти зарязваха упражненията и тичаха в дома й на ул. Комунистически манифест да й преподават лично правната наука. В същото време баща й - виден пожарникар, гасеше пожарите. Не бих желала да навлизам в интимни подробности...
1
Бял лебед
|
нерегистриран
04 декември 2018, 09:56
6
-4
"издевателствата и униженията, на които е подложен представителят на най-висшата ни съдебна инстанция Лозан Панов, легитимирани често като "проверки и санкции" от страна на "държавни" органи"

Направо съм стресиран като Червенобузко и възмутен като Дон Ваньо, когато го питат за апартамента дето го е дал на Горанов.

А Черният лебед какво ще каже за "проверката", дето Лозан я назначи по делото за Иванчева? При толкова скандални оправдателни присъди от СГС, от Трънския съд и на Административния съд - Хасково за случая с Георги Радев защо Лозан не се сети поне за един от тези съдебни актове да направи проверка?
ТВОЯТ КОМЕНТАР
Име
Коментар
Снимка 1
Снимка 2
Снимка 3
Снимка 4
Снимка 5
Снимка 6
Въведете буквите и цифрите от кода в дясно