В посолството на Австрия
Борисов, Цацаров и Георгиев на работна закуска с посланиците от ЕС
Обсъдени са били енергийни въпроси, сигурността на ЕС и присъединяването на България към чакалнята на Еврозоната
Борисов, Цацаров и Георгиев на работна закуска с посланиците от ЕС

Председателят на ДАНС Димитър Георгиев, премиерът Бойко Борисов и главният прокурор Сотир Цацаров на работна закуска с посланиците на държавите от ЕС, снимка: МС

Министър-председателят Бойко Борисов е провел работна закуска с посланиците на държавите от Европейския съюз, организирана от посолството на Австрия в София като ротационен председател на Съвета на ЕС, съобщиха от правителствената информационна служба. От снимките става ясно, че в разговора са участвали още главният прокурор Сотир Цацаров и председателят на Държавна агенция "Национална сигурност" Димитър Георгиев.

Обсъдени са били актуални въпроси от европейския дневен ред, сред които енергетиката, икономиката, международната политика, сигурността на ЕС, както и стъпките за присъединяване на България към чакалнята на Еврозоната, уточняват още от МС.

Коментари от FACEBOOK
Коментари от правен свят
   Започни с:  Първите  |  Последните  
4
До слугинажа
|
нерегистриран
07 декември 2018, 10:12
9
-2
И да триете и да не триете коментари Магнитски
наближава !
1
Въпросче
|
нерегистриран
06 декември 2018, 18:59
19
0
От кога закусващият, в ляво от НЕГО, започна да разбира от енергетика, икономика и международна политика, че е тръгнал да ги обсъжда с посланиците на ЕС? Що дири таз "фигура" на подобен формат при положение, че по закон би трябвало да е политически неутрален.
ТВОЯТ КОМЕНТАР
Име
Коментар
Снимка 1
Снимка 2
Снимка 3
Снимка 4
Снимка 5
Снимка 6
Въведете буквите и цифрите от кода в дясно