Обсъждат публично предложения за промени в процесуалните закони
Обсъждат публично предложения за промени в процесуалните закони

Започна двудневно публично обсъждане на предложения за изменения и допълнения на процесуалното законодателство за преодоляване на факторите, водещи до забавяне на делата и преписките. Събитието се провежда в Пловдив, а предложените за обсъждане изменения и допълнения са разработени по проект на Висшия съдебен съвет.

В публичното обсъждане участват магистрати от различни органи на съдебната власт, университетски представители, представители на държавни институции. Целта е представяне и дискутиране на изводите от осъществения анализ на факторите, водещи до забавяне на делата и преписките и подготвените предложения за законодателни промени в процесуалното законодателство, които да доведат до преодоляване на тези фактори и ускоряване на процесите по правораздаване.

В рамките на проекта са планирани още две публични обсъждания на анализа на факторите, водещи до забавяне в разглеждането на делата и преписките и предложенията за изменение и допълнение в процесуалното законодателство, които ще се проведат през декември в Старозагорски минерални бани и в Банско. 

Коментари от FACEBOOK
Коментари от правен свят
   Започни с:  Първите  |  Последните  
1
|
нерегистриран
07 декември 2018, 14:04
1
0
"които ще се проведат през декември в Старозагорски минерални бани и в Банско"

А предвижда ли се събитията да се украсят с някое произведение на изкуството - като онова женско тяло в естествен ръст направено от луканка и шунка?
ТВОЯТ КОМЕНТАР
Име
Коментар
Снимка 1
Снимка 2
Снимка 3
Снимка 4
Снимка 5
Снимка 6
Въведете буквите и цифрите от кода в дясно