Човек на Цветан Василев на среща при Лозан Панов
Марионетното НПО "Боец", което от създаването си обслужва интересите на банкера беглец Цветан Василев и на партньорите му олигарси, ще има среща с шефа на ВКС Лозан Панов.
 
За това съобщи самият Георгиев в профила си във Фейсбук. Разговорите са планирани за 9 януари, като от сдружението отбелязват изрично, че срещата е по инициатива на "Боец" и ще се състои след писмено тяхно заявление до кабинета на Панов. Целта била председателят на сдружението Георги Георгиев, който документира връзката си с Цветан Василев с обща тяхна снимка в лобито на хотел в Белград, да запознае Панов с инициативата им за "независим съд". Наред с това от НПО-то щели да запознаят Панов и с документи за бездействието на държавата и зависимостите в съдебната система. 
 
С тази среща обаче те изсветляват една от въпросните зависимости – между самия Панов и укриващия се зад граница банкер. Именно в услуга на Цветан Василев ръководеният от Панов съд излезе с тълкувателно решение относно гражданската конфискация. Така имаше реален шанс да се блокират десетки дела за отнемане на незаконно придобито имущество, в това число и делото за имане за над 2 млрд. лева срещу укриващия се в Белград Василев. За да се спре тази опасност, се наложи парламентът да приеме спешни промени.
 
Коментари от FACEBOOK
Коментари от правен свят
   Започни с:  Първите  |  Последните  
1
не е новина
|
нерегистриран
08 януари 2019, 11:12
10
-5
Панов наистина защитава интересите на Василев. Съвсем прозрачни са и механизмът за това и съдиите,чрез които се реализира.По действията им се разпознават.
ТВОЯТ КОМЕНТАР
Име
Коментар
Снимка 1
Снимка 2
Снимка 3
Снимка 4
Снимка 5
Снимка 6
Въведете буквите и цифрите от кода в дясно