Седемнадесет души отиват на устен изпит за съдебни помощници в Наказателно отделение на СГС
Събеседването с успешно издържалите втория етап от конкурса ще включва обсъждане на правен казус и анализ на съдебната практика
Седемнадесет души отиват на устен изпит за съдебни помощници в Наказателно отделение на СГС

Седемнадесет души са допуснати до последния етап в конкурса за съдебни помощници в Наказателно отделение на Софийски градски съд (СГС).

От протокола от проведения писмен изпит става ясно, че до него са били допуснати общо 70 кандидати, но са го положили 61. След като тричленна комисия в състав - председател Виолета Магдалинчева и членове Анелия Щерева и Николай Николов – са проверили верността на отговорите на писмените тестове на кандидатите, всеки един от членовете й поотделно е поставил оценка по шестобалната система за представянето им.

Така на последен етап от конкурса отиват Симеон Петров, Стела Димитрова, Петя О. Попова, Явор Лефтеров, София Ризова, София Тютюнджиева, Любомир Шарков, Вероника Иванова, Диана Хубенова, Десислава Сливовска, Виктория Станиславова, Диляна Григорова, Йоана Такова, Вивиан Димитрова, Диляна Гладнишка, Борислава Бориславова, Бианка Илиева – Кирилова.

Събеседването с успешно издържалите втория етап от конкурса кандидати за съдебни помощници в Наказателно отделение на СГС ще включва обсъждане на правен казус и анализ на съдебната практика. За кандидатите от № 1 до № 6, включително, устният изпит ще се проведе на 19.01.2019 г. (събота) от 09.30 часа в зала № 32, ет. 3 на Националния институт на правосъдието (НИП), а за кандидатите от № 7 до № 10, включително, от 13.30 часа. На следващия ден – 20.01. 2019 г. (неделя) ще бъдат изпитани кандидатите от № 11 до № 17, включително.

По време на събеседването могат да бъдат ползвани нормативни актове, в случай че кандидатите разполагат с такива.

Коментари от FACEBOOK
Коментари от правен свят
   Започни с:  Първите  |  Последните  
1
|
нерегистриран
10 януари 2019, 12:18
9
-1
"Правен свят", в днешния брой на вестник "168 часа" е публикувана поредната ода във възхвала на вашия любимец съдия Владимир Ковачев от Окръжен съд Благоевград. В материала напоително е описано, че той е по-мъдър от Сократ и Аристотел, взети заедно, че е по-благ и търпелив от Махатма Ганди и Майка Тереза, че е по-начетен от Волтер и Дидро. Направо се просълзихме от умиление. Вие няма ли да вземете пример и да пуснете и вие някой панагерик за тази жалка подлога на вашия реален собственик КОЙ???
ТВОЯТ КОМЕНТАР
Име
Коментар
Снимка 1
Снимка 2
Снимка 3
Снимка 4
Снимка 5
Снимка 6
Въведете буквите и цифрите от кода в дясно