Бойко Борисов: Няма да остане ненаказан човек
Премиерът Бойко Борисов увери в предаването на БНТ "Панорама", че всички членове на ГЕРБ, които са извършили нарушения с купуването на апартаменти и строителството на къщи за гости, ще си понесат отговорността.
 
Бойко Борисов, министър-председател: Всеки, попаднал в такава ситуация, всеки немислил с главата си, всеки поддал се на манталитета си или решил, че всичко му е позволено, ще си понесе най-тежкото наказание и отговорност.
 
Борисов добави, че "подаването на оставка е половината от работата".
 
Бойко Борисов, министър-председател: Ще бъде направено всичко, за да се възцари справедливостта и да се върнат парите.
 
Премиерът изрази съжаление, че скандалите нанасят тежки щети на ГЕРБ, въпреки големите постижения по време на участието й във властта. Борисов благодари на медиите, че с разследванията си са извадили наяве нарушенията.
 
Запитан дали ще подаде оставка, Борисов заяви, че ще приключи мандата си. Той отново отхвърли твърденията, че следващата му цел е президентският пост. Бойко Борисов увери, че след като приключи мандата си като премиер, ще се оттегли в партията.
 
Той подчерта, че денят на прошката за заместника му Цветан Цветанов ще е на 26 май - денят на европейските избори. Той оприличи скандала с апартамента на Цветанов на пускане на катран в кацата с мед и увери, че си е направил изводите.
 
Бойко Борисов, министър-председател: От човек с изключителен авторитет, той заличи всичко добро, с това, което направи.
 
По повод отношенията с президента Румен Радев Борисов коментира, че двамата имат различия, но по много въпроси работят заедно.
 
Министър-председателят заяви, че миграционната опасност стои пред България "с пълна сила", но че в момента миграционен натиск у нас няма.
 
Коментари от FACEBOOK
Коментари от правен свят
   Започни с:  Първите  |  Последните  
1
големия
|
нерегистриран
04 май 2019, 13:50
0
0
Някой трябва да каже на Борисов , че заприличва на Дон Кихот. Започва да живее в свой свят, въздава негова си справедливост /как може да атакува така Цветанов???/.Някой от червената пасмина , чрез олигархичната преса ,му подхвърли нещо и той е на кукичката.Ако не го разбере ,ще е не само за негова сметка ,но и за сметка на партията за радост на комунетата от задкулисието!
ТВОЯТ КОМЕНТАР
Име
Коментар
Снимка 1
Снимка 2
Снимка 3
Снимка 4
Снимка 5
Снимка 6
Въведете буквите и цифрите от кода в дясно