Фалшива новина
Автомобилът на скулптора Велислав Минеков не е обект на умишлен палеж
Колата на общественика е засегната от пожар, който е тръгнал от паркирано в съседство МПС на сръбски гражданин
Автомобилът на скулптора Велислав Минеков не е обект на умишлен палеж

Автомобилът на скулптора проф. Велислав Минеков не е бил умишлено подпален тази нощ, а е пострадал при нападение срещу паркиран в съседство автомобил на друго лице - сръбски гражданин. Това обявиха от МВР, които опровергаха "фалшивата новина", че колата на известния с критиките си към властта общественик е станала обект на палеж.

Пред БНР началникът на Първо РПУ - София комисар Калоян Милтенов уточни, че целта на извършителите е била друга кола, паркирана в съседство с автомобила на Минеков"При пристигане на място се установява, че е запален лек автомобил "Алфа Ромео" и в следствие на това запалване е обгорял и паркираният до него автомобил, марка "Опел", заяви комисар Милтенов. "По данни на експерта от пожарната, който е посетил местопроизшествието, пожарът е умишлен. Въпросният автомобил на господина е станал жертва на пламъците на другия автомобил, който е марка "Алфа Ромео", допълниха от полицията.

Комисар Милтенов посочи още, че към момента в Първо РПУ няма подадени жалби от скулптура за заплахи срещу него. Случаят се проверява.

В социалните мрежи се появиха множество коментари, че професорът е бил обект на огнена вендета заради критичните си изказвания по адрес на политически, икономически и медийни кръгове у нас. Според полицията обаче целият случай в момента е обект на спекулации.

Коментари от FACEBOOK
Коментари от правен свят
   Започни с:  Първите  |  Последните  
Няма коментари към новината.
ТВОЯТ КОМЕНТАР
Име
Коментар
Снимка 1
Снимка 2
Снимка 3
Снимка 4
Снимка 5
Снимка 6
Въведете буквите и цифрите от кода в дясно