Българската съдийска асоциация е с ново ръководство
Съдия Росица Велкова от СРС е избрана за председател на Управителния съвет на съсловната организация
Българската съдийска асоциация е с ново ръководство
Българската съдийска асоциация (БСА) е с ново ръководство. Това се разбира от писмо до медиите на съдия Росица Велкова от Софийския районен съд (СРС), която е избрана за председател Управителния съвет на съсловната организация. На проведено на 5 юли Общо събрание са били гласувани и новите членове на УС и КС на Асоциацията.
 
"БСА изразява готовност за активно сътрудничество с всички представители на изпълнителната, законодателната и съдебната власт по въпросите, касаещи не само съдебната система, но и процесите, свързани със законотворчеството във всички области на правото, като ще участва със своята експертна позиция", пише в писмото си съдия Велкова. Приоритет в работата на съдийската организация ще е "издигане социалния статус на съдиите и техния авторитет и гарантиране на техните права и законни интереси". 
 
От УС на БСА заявяват и готовност "за разширяване на сътрудничеството с останалите съсловни магистратски организации, както и между отделните правни системи в европейски и международен план". 
 
Коментари от FACEBOOK
Коментари от правен свят
   Започни с:  Първите  |  Последните  
1
Помним
|
нерегистриран
05 август 2019, 18:29
1
0
Същата, която преди години в Шоуто на Слави оплю колегите си!!! Интересно
ТВОЯТ КОМЕНТАР
Име
Коментар
Снимка 1
Снимка 2
Снимка 3
Снимка 4
Снимка 5
Снимка 6
Въведете буквите и цифрите от кода в дясно