НИП празнува 15 години от създаването си в понеделник
Събитието ще бъде отбелязано с международна конференция на тема "Съдебно обучение: минало, настояще и бъдеще"
НИП празнува 15 години от създаването си в понеделник

Националният институт на правосъдието (НИП) ще отпразнува 15 години от създаването си и 25 години съдебно обучение в България. Събитието ще бъде отбелязано с международна конференция на тема "Съдебно обучение: минало, настояще и бъдеще". Тя ще се състои в понеделник (21.10.2019г.), в Централния военен клуб.

Представители на българската съдебна система, Европейската мрежа за съдебно обучение и  Академията по европейско право ще споделят идеи и виждания относно текущото състояние, предизвикателствата и переспективите пред съдебното обучение в Европа, като отчетат основните постижения, извлечените поуки и възможностите за развитие.

Участие в конференцията ще вземат Миглена Тачева, директор на НИП, проф. д-р Пенчо Пенев, директор на НИП в периода 1.11.2004 г. -1.04.2011 г.,  Владислав Славов, председател на Съюза на българските юристи, Драгомир Йорданов,  изпълнителен директор на Центъра за обучение на магистрати (1999-2003 г.), Д-р Волфганг Хойзел, директор на Академията за европейско право (ERA), Маркус Брюкнер, Федерално министерство на правосъдието и защитата на потребителите, Германия и други.

Събитието ще приключи с коктейл в зала "Галерия" на Централния военен клуб.

Коментари от FACEBOOK
Коментари от правен свят
   Започни с:  Първите  |  Последните  
Няма коментари към новината.
ТВОЯТ КОМЕНТАР
Име
Коментар
Снимка 1
Снимка 2
Снимка 3
Снимка 4
Снимка 5
Снимка 6
Въведете буквите и цифрите от кода в дясно