Учредяват стажантска програма в три столични прокуратури за студенти от УНСС
Целта е придобиване на практически знания и умения в областта на наказателното правораздаване
Учредяват стажантска програма в три столични прокуратури за студенти от УНСС

Главният прокурор Иван Гешев и деканът на Юридическия факултет на УНСС доц. д-р Захари Тороманов сключиха споразумение, снимка: ПРБ

Главният прокурор Иван Гешев и деканът на Юридическия факултет на УНСС доц. д-р Захари Тороманов сключиха споразумение за учредяване на стажантска програма между Прокуратурата на Република България и Юридическия факултет в допълнение към подписания през 2013 г. Меморандум за сътрудничество между двете институции, съобщиха от държавното обвинение.
 
Целта на настоящата програма е придобиване на практически знания и умения от студенти на УНСС в областта на наказателното правораздаване.
 
Съгласно подписаното споразумение стажантската програма ще се провежда в Софийска градска прокуратура, Софийска районна и Софийска окръжна прокуратура. В нея могат да се включат до 30 студенти – петокурсници от Юридическия факултет на УНСС, които са с висок успех и сериозни интереси в областта на наказателното право и процес.
 
След успешното приключване на обучението от името на Прокуратурата на Република България всеки участник ще получи сертификат за завършена стажантска програма.
Коментари от FACEBOOK
Коментари от правен свят
   Започни с:  Първите  |  Последните  
1
Унъсъсъ цепи мракъ
|
нерегистриран
21 февруари 2020, 15:26
1
-4
Най-добрият юридически факултет продължава сътрудничеството с най-добрия орган на съдебната власт. Браво! Ура!
ТВОЯТ КОМЕНТАР
Име
Коментар
Снимка 1
Снимка 2
Снимка 3
Снимка 4
Снимка 5
Снимка 6
Въведете буквите и цифрите от кода в дясно