Кой дава право на УБО да дава разпореждания?И защо УБО не е закрито и днес?
Създадена от на 15 април 2017
Започни с:    Първите | Последните
Отговор
1
|
нерегистриран
15 април 2017, 13:15
1
0
Снимка на президентът на Швейцария-как чака влак на гарата. Охрана няма Около него, швейцарците си чакат същия влак, без да им пука кой е до тях https://trud.bg/article-4919362/
|
нерегистриран
15 април 2017, 13:11
0
0
http://dnes.dir.bg/news/nso-dronove-25611633

Подобни разпореждания могат да се дават от полицията , но не и от преименуваното УБО. Възниква въпросът, защо тази организация, не е закрита, а продължава съществува. УБО няма полицейски правомощия, и не може да прави такива проверки, нито да се разпорежда, това може да го прави полицията. УБО няма място около Алексанъдр Невски довечера, или където и да е. УБО следва да бъдат немедленно закрити.
Властниците следва да бъдат пазени от народната любов от полицията, а не от специална охранителна служба. Как така президентът на Швейцария ходи на работа с трамвая, премиерът на Холандия-с велосипед, а у нас -властниците ги да пази от Тодор живкова организация-УБО с новото им име. От българския народ ли се страхуват? Като ги е страх от народа-да напуснат дадените позиции-властта не емясто за пъзльовци. Президентът на Швейцария явно има доверие на народа си-щом ходи с трамвая, и без охрана, а властниците в България ги пази организация, създадена от Бай Тошо-комунистическото УБО.