Не е ли крайно време да се създаде алтернативна гражданска прокуратура?
Създадена от Ivaylo Radulov на 21 април 2017
Започни с:    Първите | Последните
Отговор
3
№ 2,
|
нерегистриран
21 април 2017, 13:15
8
0
Обществото ни е болно. Почти всеки, който се види с власт, се самозабравя тук. Та прокурорите от "обикновени хора" са тръгнали и те! Вкл. и във ВКП, колкото и да се смятат за такива с божествен произход.
2
2
|
нерегистриран
21 април 2017, 11:28
6
-1
Факт-прокуратурата е безконтролна, и опасна за правовия ред-в сегашния си вид, нарушава правата и свободите на честните хора, но усложлива към престъпниците с власт(вижте статията в правен свят-12години пазят милиционер убиец да не влезе в затвора-тенкс ту дъ прокуратурата). Прокурорите към ВКП са си над закона. Пример-при случая пред МВР болница преди петнайсетина години, с участието на Организирана група от шестима прокурори, един от тях заяви,че над тях е само господ
1
.!.
|
нерегистриран
21 април 2017, 09:43
7
-3
За гражданска прокуратура - не знам, но има голяма нужда от намеса на психиатри и повечко места из специализираните лечебни заведения. Много болни има. Особено апоследък.
А кой ще контролира пък този Граждански комитет за Контрол над Прокуратурата? Не може така - безконтролно, другари!
Ivaylo Radulov
|
нерегистриран
21 април 2017, 08:29
4
-9
Ако сте доволни и одобрявате „работата" на Прокуратурата на РъБъ , сигурно ще бъдете учудени , но ако не сте със сигурност ще се убедите , че реформиране на държавното обвинение за сега е мисия-невъзможна...Ако все пак се окаже , че у нас това/ създаване на алтернативна гражданска прокуратура/ е невъзможно , то може да се създаде инициатива за Граждански Комитети за Контрол над Прокуратурата, Полицията и репресивните органи на власта и това би било добре за всички.
ТВОЯТ КОМЕНТАР
Име (коментирате, като нерегистриран)
Коментар
Снимка 1
Снимка 2
Снимка 3
Снимка 4
Снимка 5
Снимка 6
Въведете буквите и цифрите от кода в дясно