Цацаратурата ежедневно се гаври с българите
Създадена от Лошия чичко адвокат на 13 септември 2017
Започни с:    Първите | Последните
Отговор
11
до тъпия пишман-чужденец
|
нерегистриран
15 септември 2017, 12:57
4
-1
До коментар [#10 #undefined] от "До тъпия цацаратор":

И ся кво - грантаджийските те направиха чужденец, дето да плюе простия, злобен, нахъсан, циничен българин? Пази Боже сляпо да прогледа. Макар то в твоя случай едно проглеждане! Все пак показателно е, че за напълно нравствено пропаднали екземпляри като теб - българина и прокурора са от една страна на барикадата и тя е противоположната на твоята.
10
До тъпия цацаратор
|
нерегистриран
15 септември 2017, 12:26
2
-3
До коментар [#9 #undefined] от "до тъпия чичко адвокат": Ти си еманация на типичния български прокурор, а и на днешния българин - прост, злобен, нахъсан, циничен. Сигурно най-голямата гордост в живота ти е, че си се снимал с Боко Тиквенски или Цецко Тъпото.
9
до тъпия чичко адвокат
|
нерегистриран
15 септември 2017, 12:00
2
-2
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше вулгарни, нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.
8
до тъпия чичко адвокат
|
нерегистриран
15 септември 2017, 11:53
2
-3
До коментар [#6 #undefined] от "Лошия чичко адвокат":
Лаком и прост - те това си ти! Аргумента ти е направо малоумен, ама то от такъв като тебе няма как да се очаква много повече. Много често нямало пострадал - е, и? Много често вместо с обвинителен акт се внася в съда предложение. Щом "много често" решава проблема, що ревеш тогава? Имаш нужда някой друг да ти обясни, че си пълен дебил, защото сам няма как да го схванеш?
7
Лошия чичко адвокат
|
нерегистриран
14 септември 2017, 21:35
6
-2
До коментар [#5 #undefined] от "до адвоката": При мен пък се получи друго: колкото повече опознавах полицаите и прокурорите и тяхната работа, толкова по-симпатични ми ставаха клиентите престъпници.
6
Лошия чичко адвокат
|
нерегистриран
14 септември 2017, 21:30
2
-1
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше вулгарни, нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.
5
до адвоката
|
нерегистриран
14 септември 2017, 12:52
4
-1
и много често не можеш да разбереш кой е адвоката и кой престъпника
4
адвокатска съвест
|
нерегистриран
14 септември 2017, 10:59
5
-3
"Кво ли им пука на тях за гражданите, които се стресират, като получат обвинителен акт вместо постановление за освобождаване от наказателна отговорност"

Като гледам доброто адвокатско сърце ни най-малко не се вълнува дали жертвата на престъплението не е стресирала от това, дето е свършил клиента му. Надали адвокатската съвест ще се обади и за това, което са изпитали пострадалите от престъпления благодарение на разтакаването на дела с щафетни боледувания и др. под. изпълнения на "защитника".

А пък мен много ме съмнява българският народ ако при тази европейски заплати и пенсии дето взима и при това разиграване, дето му се устройва като пострадал от престъпление сефте да се почувства някак зле от тези неволи.
3
До малките юрис(Т)чета айдукати
|
нерегистриран
13 септември 2017, 19:11
6
-13
Какви адвокати сте,като ви боли от най-обикновени обвинителни актове вместо постановления по чл.78а от НК?!В България от който нищо не става,става адвокат!Стара истина!После защо 97% от делата завършват с осъдителни присъди-ами отговора е лесен-заради некадърни айдукати!
2
Лошия чичко адвокат
|
нерегистриран
13 септември 2017, 16:29
10
-6
До коментар [#1 #undefined] от "химикът": Кажи бе, цацаратор, що вкарвате обвинителни актове, а не предложения по 78а ? Щото сте скапани статистици и ви пука само за атестацийките.
1
химикът
|
нерегистриран
13 септември 2017, 14:44
4
-13
А ти си един много тъп адвокат......
Лошия чичко адвокат
|
нерегистриран
13 септември 2017, 02:24
20
-4
Днес за пореден път мой клиент получава обвинителен акт за дело, което трябва да бъде вкарано в съда с постановление за освобождаване от наказателна отговорност и прилагане на чл. 78а. Защо по дяволите прокурорите "забравиха" за приложението на 78а и започнаха да вкарват масово обвинителни актове ? Отговорът ми е ясен - за повече точки в атестацията. Кво ли им пука на тях за гражданите, които се стресират, като получат обвинителен акт вместо постановление за освобождаване от наказателна отговорност ? Ще кажете "ама той съдът ще си приложи 78а". Само че въпросът е принципен. След като предпоставките на закона са налице, наблюдаващият прокурор е длъжен да го приложи точно. Прокурори, спазването на закона ли е по-важно или скапаните ви атестации ? Освен това като се вкара обвинителен акт вместо постановление, се образувано НОХД и по този начин участието на прокурор в заседанието става задължително. Да следим съдията да не вземе да оправдае подсъдимия. Никаква Прокуратура на Република България не сте. Вие сте Цацаратура, Прикриватура, Статистикатура и служите на всеки, но не и на българския народ. Ай сиктир !