Турски граничари навлязоха у нас и биха българин
Създадена от ... на 02 ноември 2017
Започни с:    Първите | Последните
Отговор
9
Дани
|
нерегистриран
14 ноември 2017, 13:21
1
0
Предлагам старите тема да се заключват, каквато практика имаше.
8
алфа
|
нерегистриран
14 ноември 2017, 13:08
1
0
хахаха, бре много ахмак има тука у форумо.
Заради няколко купени евтини костюма и няколко чорби леща, май забравихте каква държава е на югоизточната ни граница.
7
ха
|
нерегистриран
03 ноември 2017, 16:20
1
0
май се били извинили, че са били
6
Алп
|
нерегистриран
03 ноември 2017, 11:15
2
0
защо е това мълчание по случая от страна на официалните власти??!??
5
Манол стоте братя
|
нерегистриран
03 ноември 2017, 08:23
7
0
Случката се е разиграла на националния празник на турция 29 октомври. Явно граничарите са били допълнително надъхани. Да четат всички юристчета, дето ходят на почивка по турските курорти.
4
...
|
нерегистриран
03 ноември 2017, 07:44
7
0
В момента по нова тв има разговор с пребития човек. Случилото се е не просто скандално. То е потресаващо, защото беше казано,че въпросната смяна от гаджалски граничари са имали рецидивиращата практика в последнитке месеци по преценка да нахлуват на българска територия и бият хора.
3
Манол стоте братя
|
нерегистриран
02 ноември 2017, 21:08
8
0
И всички телевизии мълчат оглушително за случката. Но иначе ни занимават с дребни пътни инциденти, битови и секс скандали. На кого ли му пука, че е нарушена държавната граница от турски полицаи ?
2
...
|
нерегистриран
02 ноември 2017, 20:36
8
0
Защо не е приложен чл. 87 от ЗМВР срещу гаджалската измет?
Къде е била българската гранична полиция?
Защо нарушителите-гаджали не са задържани заради извършените от тях престъпления(хулиганство, леката телесна повреда , незаконно преминаване границите на България), и защо не е приложен чл. 87 -ЗМВР?
Тук е Европейски съюз(колкото и петата колона да спори), не е северна Сирия , или Ирак,че гаджалската сган да дерибейства безнаказано.
Настояваме да бъде поискано гаджалите да бъдат предадени на българската държава, с цел да отговарят пред съда. Както България им предаде Бююк(и то в нарушение на поне 2 закона), и Гаджалистан-Циганистан ще предадат гаджалите -закононарушители, ако бъде поискано от българска страна. Или сте на друго мнение?
1
Прикриватурата
|
нерегистриран
02 ноември 2017, 19:12
5
-2
И като как точно Цацарофф, този фен на Ердоган, ще проведе обективно разследване и ще има топки да повдигне обвинение на който и да било турски граничар ?


...
|
нерегистриран
02 ноември 2017, 16:21
4
0
Прокуратурата разследва причиняване на телесна повреда на български гражданин, от служители на пункт Хамзабейли в района на ГКПП - Лесово.
На 29.10.2017 г. около 07,45 часа в дежурната част на ГКПП – Лесово е постъпило телефонно обаждане от служителка на банково гише, намиращо се на втора бариера на граничния пункт , която е съобщила за случай на саморазправа с лице, български гражданин.

Инцидентът, според съобщеното, е възникнал на българска територия, в района на дезинфекция на влизащи в страната леки автомобили. Веднага след сигнала на място са били изпратени двама служители на ГКПП - Лесово, които установили, че служители на съпределния на ГКПП – Лесово - пункт Хамзабейли са навлезли на територията на България и са използвали физическа сила спрямо български гражданин, който е преминал вече границата с лек автомобил. Не се уточнява точно от коя служба са били турските служители на Хамзабейли.

Служители на турския граничен пункт са нанесли удари по българския гражданин и са му причинил оток и синини в областта на лявото око.

Дир.бг научи, че по първоначална информация турските гранични служители твърдели, че българинът е избегнал проверката, като е преминал четирите гранични бариери. При влизането на Лесово нашенецът е имал както лични документи, така и тези на автомобила. Версията на турските граничари звучи невероятно как лек автомобил е преминал четири бариери без да бъде проверен.

За инцидента Районна прокуратура – Елхово е сигнализирана на 01.11.2017 г. С постановление от същия ден районната прокуратура е образувала досъдебно производство за причиняване на лека телесна повреда на българския гражданин от длъжностни лица, при изпълнение на службата им.

Разследват се причините за възникване на инцидента, действията на чуждестранните длъжностни лица и начина на влизането им на територията Република България.

За образуваното досъдебно производство е уведомен главният прокурор Сотир Цацаров. По негово разпореждане разследването по досъдебното производство ще бъде извършвано лично от прокурор, в максимално кратки срокове.

http://dnes.dir.bg/news/balgarin-turski-granichari-lesovo-hamzabeyli-26539633
ТВОЯТ КОМЕНТАР
Име (коментирате, като нерегистриран)
Коментар
Снимка 1
Снимка 2
Снимка 3
Снимка 4
Снимка 5
Снимка 6
Въведете буквите и цифрите от кода в дясно