Как прокуратурата отървава VIP обвиняеми? Отговор-ако се погрижат да изчезне папката с делото. Механизмът работи безотказно. Ето да си припомните.
Създадена от на 18 декември 2017
Започни с:    Първите | Последните
Отговор
6
RRR
|
нерегистриран
10 юли 2018, 08:49
1
-2
И за какво да възстановяват прекратено преди много години ДП.
5
|
нерегистриран
09 юли 2018, 19:18
1
0
Значи-въпросното дело е изискано от най-висшестояща прокуратура-за справка.
Не ми обяснявайте,че не може да се установи в кой прокурор е било делото, преди да изчезне.
Категорично следи кой прокурор-МЕРЗАВЕЦ открадна папката с делото (е) има(ло) в документите(днес може и да няма).
Грозно, гнусно е как прокурорите от върховете в прокуратурата-по милиционерски отървават някой-като просто откраднат папката с делото. Направиха го безнаказано, ДАВНОСТТА ИЗТЕЧЕ-И ЗА КРАЖБАТА НА ПАПКАТА С ДЕЛОТО, И ЗА ОСНОВНОТО ПРЕСТЪРЛЕНИЕ.
Свинщина е ,че това се случи безнаказано.
Свинщина е,че подсъдимия по това дело се отърва по този начин.
Свинщина е ,че никой от ВКП нЕ посмя да възрази или обели дума при това безобразие-обвиняем да бъде отърван, като висшестоящ прокурор открадва и унищожава папката се делото. А и после не се прави потребното да бъде възстановено делото(нещо ,което е напълно ъзможно и реалистично да бъде сторено), дори когато дойдоха нови началници в прокуратурата.


Позор! И пример за срастването на прокуратура и престъпността!
4
|
нерегистриран
31 май 2018, 21:07
3
0
Изумително е как този случай приключи-лицето отървано, давността изтекла, никой не възстанови ОТКРАДНАТА ПАПКА с делото до изтичане на давността(въпреки,че е било напълно възможно, и съвсем не сложно) а другото лице(ама напълно неизвестен прокурор- очевидно, папката не е открадната от чистачката все пак), което задигна папката с делото-никакви последици.

Как е възможно?
Как никой от "честните" прокурори не възрази, не обели дума заради тази свинщина с открадната папка с делото срещу роднина на висшестоящ прокурор?
Толкова ли ви беше страх? Очевидно да-говорим за период от 10 години, през който никой дума не обели, вклч и за периода коогато доста лица бяха вече извън прокуратурата.
В Грузия ,след подобен случай БЯХА УВОЛНЕНИ ВСИЧКИ ПРОКУРОРИ(без изкюлчение)-без изключение, вклч и честните, вклч и млади и новозназначениь защото са си мълчали, защотко са били част от престъп на система.


Ама наистина ли прокуратурата на най-високо ниво толкова се беше срастната с престъпността,че този случай приключи без последици?
Така ли правите в престъпната прокуратура-отървавате близките си, когато прегрешат, като най.простия начин е да изчезне папката с делото, но към непознати, и лица без протекции-прошка няма?
3
Председател
|
нерегистриран
21 декември 2017, 09:54
2
0
А знаете ли колко струва копие от папките? :)
2
Тотев
|
нерегистриран
18 декември 2017, 12:20
2
0
А кой трябва да осъществява контрол ????
1
да
|
нерегистриран
18 декември 2017, 10:18
1
0
нормално е :)
|
нерегистриран
18 декември 2017, 09:02
0
-1
ТВОЯТ КОМЕНТАР
Име (коментирате, като нерегистриран)
Коментар
Снимка 1
Снимка 2
Снимка 3
Снимка 4
Снимка 5
Снимка 6
Въведете буквите и цифрите от кода в дясно