Евроценности-масови сбивания и безредици във Франция заради течен шоколад по 2,70 лв
Създадена от на 26 януари 2018
Започни с:    Първите | Последните
Отговор
3
Juristo
|
нерегистриран
05 октомври 2018, 10:17
3
0
Този път се съгласявам с автора на темата. Като чуя репликата: “Това го има само в България”, и ми се повръща. Все едно не сме пътували по света и не сме ги видяли какви орки са и другите.
2
RRR
|
нерегистриран
05 октомври 2018, 09:55
3
0
У нас националните медии винаги мълчат като дърти гейове, когато в люлките на цивилизацията се вижда, колко са тъпи и ограничени, това е национална политика от много години.Ако нещо подобно стане у нас, се развява със седмици по всички телевизии.И не само за такива простотии има пълно мълчание, а по повечето важни външни въпроси и проблеми.Затова от години не гледам наши новини,в тях просто няма нищо.
1
|
нерегистриран
05 октомври 2018, 07:47
5
0
Демонстрацията не Евроценности продължава-след победата в Цюрих феновете на Швейцарски футболен отбор организират масови размирици-побоища, нападения ,трошене на стъкла на трамваи.
Няма коментари за швейцарската народопсихология.

Ако български фенове трошат след мач стъкла почват дежурните антибългарски коментари-дежурния "социален антрополог" веднага кацва в сутрешните тв предавания и изсипва помията си към България. но като виждате,че такова поведение е типично за футболните агитки, вклч и в уредената Швейцария-коментари няма. Швейцарците, щото са щвейцарци могат да трошат. Хайтcрски коментари, тв предавания, анализи няма да последват, такива има задължително, ако се случат подобни безредици България.

https://www.blitz.bg/sport/liga-evropa/izvnredno-v-blits-zhestoki-razmiritsi-v-tsyurikh-sled-zagubata-na-ludogorets-snimkivideo_413046.html
|
нерегистриран
26 януари 2018, 15:45
5
0
http://www.dailymail.co.uk/news/article-5312737/Nutella-70-sale-sparks-riots-French-supermarkets.html


Къде са коментарите за френската народопсихология? Ако се беше случило в България хейтъри и хейтърки щяха да се упражнява на тема българска народопсихология, и то с месеци- и статии, и тв предавания, и коментари в социалните мрежи, нищо нямаше да бъде пропуснато..


ТВОЯТ КОМЕНТАР
Име (коментирате, като нерегистриран)
Коментар
Снимка 1
Снимка 2
Снимка 3
Снимка 4
Снимка 5
Снимка 6
Въведете буквите и цифрите от кода в дясно