Ние , самоуправянето ни , властта и ...защо безобразията на алчните не си личат ! На път ли сме да ослепеем!?
Създадена от Ivaylo Radulov на 13 май 2018
Започни с:    Първите | Последните
Отговор
4
Никола Велев
|
нерегистриран
14 май 2018, 22:26
1
0
До коментар [#2 #undefined] от "Ivaylo Radulov":
Абсолютно прав и точен си - не им се впрегай.
3
Испанеца
|
нерегистриран
14 май 2018, 11:52
1
0
Така си е поради липса или бавно правосъдие се самоуправяме дори и в този век дори и като граждани на ЕС
2
Ivaylo Radulov
|
нерегистриран
13 май 2018, 19:36
1
0
До коментар [#1 #undefined] от "Добрият чичко адвокат":
-Не допускам , че си онова безполово нищо , наричащо се и адвокат-сак , становището ти е съвсем човешко...
1
Добрият чичко адвокат
|
нерегистриран
13 май 2018, 18:19
1
0
Приятелю, власста (разбирай политиците, магистратите, държавните служители и т.н.) е производна на народа. Къвто ни народецът, такава и властта. Нали тия хора произлизат от същия тоя народ.
Ivaylo Radulov
|
нерегистриран
13 май 2018, 13:15
1
0
Перманентно чуваме , че даже и гледаме каква ЗОНА НА САМОУПРАВЯНЕ сме си устроили , самоуправяне , че даже и на война помежду ни - водим битки постоянно и повсеместно... Хвърлили бомби на мач , избиване на хора по пътищата , побоища и всякаква примитивна реактивност.
Дай на властта народ от дребни и безопасни насилници – насилващи се един над друг непрекъснато и почти без повод... омърсени хора, хора без достойнство и без милост... и остави властта – та да видиш какво ще направи! Ще си разпаше пояса властта!
Над народ от дребни насилници и бандити без чиста съвест се властва най-лесно, защото над гузна съвест и над нисък морал се господства най-лесно! Властта може да използва и най-долни методи, но само когато те вече се използват и между обикновените хора.
Ако хората бяха кротки и безобидни – безобразията на алчните щяха да си личат прекалено страшно. Властта щеше да се вижда, да изпъква като въшка на чело. Релефно. Властта с цялото и безобразие и алчност щеше да се набива на очи.
Навремето Ганди го е казал кратко: Ако за око вадим око, целият свят ще ослепее. У нас май вече не са останали зрящи - изпреварихме свэ живо...