Партийни партизанстващи /предимно левичари и рашисти/ ежедневно си опитват да ни разкажат , че в България „Няма държава" и за жалост имат успех сред множества от нас
Създадена от Ivaylo Radulov на 15 май 2018
Започни с:    Първите | Последните
Отговор
6
Ivaylo Radulov
|
нерегистриран
17 май 2018, 14:11
1
0
До коментар [#5 #undefined] от "Никола Велев":
Моля те не рий това таковата - следи дебата , но не участва - нека си остане така...
5
Никола Велев
|
нерегистриран
17 май 2018, 12:53
1
-1
До коментар [#3 #undefined] от "Ivaylo Radulov":
Прави ли ви впечатление , че по тази тема онова анонимно същество , представящо се за „адвокат-сак" не участва - предположение защо?
4
Испанеца
|
нерегистриран
16 май 2018, 12:31
2
-2
Искатда ни превърнат в нещо като Путиноландия и Ердогания в едно
3
Ivaylo Radulov
|
нерегистриран
15 май 2018, 12:59
1
-2
До коментар [#2 #undefined] от "Никола Велев":
Абсолютно вэрно и точно!
2
Никола Велев
|
нерегистриран
15 май 2018, 12:13
1
-2
Е , целта им е те да завземат държавата , поругавайки тази - като нямаш реална политическа дейност , губиш позиции и си в опозиция манипулираш.
Ноам Чомски може да е всякакъв , но никой не може да оспори успешно , че е умен и че ползва много ефективно интелекта си. Според него има поне 10 - базисни способа да бъдат ИЗманипулирани цели Общности , Народи , Общества. Единия от тях е :
♦Да се атакуват емоциите на човека в по-голяма степен, отколкото мисленето му. Въздействието върху емоциите е класически метод, който има за цел да гарантира, че ще се блокира способността на хората да правят рационален анализ, а в крайна сметка дори и на способността им за критично осмисляне на събитията. От друга страна, използването на емоционалния фактор може да отвори вратата към подсъзнанието, за да се вкарат там мисли, желания, страхове, притеснения, принуждения или устойчиви модели на поведение …
Ето как български политик , който си пада по лукса на Париж и Варадеро се опитва картинно да опише примерно Ханс ван Баален - президент на АЛДЕ /Алианс на либералите и демократите в Европа/:
► „Това е човек, участвал във фашисткия преврат в Украйна, по време на който бяха убивани и горени живи хора. Това бе сторено от онези, които именно този човек поддържаше. Поради тази причина аз мога да го нарека фашист. Такава персона трябва да бъде изгонена от страната ни и да не бъде допускана отново. Сегашните управляващи не могат да действат по този начин поради факта, че нямат нужния кураж.”
==> Разбирате ли за каква мерзост става дума ?! И този тип има избиратели в Родината ни!
Типажи като това Нещо ни внушаваха , че ЕС е гадост , гейска среда и загуба на Свободата , но като видяха потоците българи към страните от НАТО , започнаха да ни манипулират , че не става въпрос за ценности , позиция и отговорности , а ... за МЕКОТО на БАНИЦА... Демек , циганската стратегия и тактика , а инак ДА ЖИВЕЙ КРЕМЪЛ , Париж и Варадеро.
1
123
|
нерегистриран
15 май 2018, 12:05
0
-1
Един кандидат-политик дори май и песен изпя
Ivaylo Radulov
|
нерегистриран
15 май 2018, 11:53
2
0
След всеки обир на банкомат или супермаркет в България, по телевизията излизат едни хора и неуморно повтарят : „ Тези неща се случват, защото в България няма държава”.
Ако проверите как стоят нещата в други европейски страни ще установите , че
само през 2017 г. една група от Лондон е извършила над 21 обира на банки и банкомати, като откраднатите пари са над 500 000 паунда.
По английската телевизия показват как през нощта се свалят цели покриви на църкви и училища, покрити със скъпата оловна ламарина. Свещеникът разказва, как сутринта влиза в църквата, а над главата му – синьо небе.
Според тия наши партийни партизани се оказва се, че и в Англия няма държава…
Във Франция престъпна група открадва от банка 18 млн. долара - изглежда според тях , че и във Франция няма държава…
Ако продължите да търсите как стоят нещата в Австрия, Дания, Италия /примерно/ и се вържите на тия манипулатори в крайна сметка ще трябва да повэрвате,че в Европа почти няма държави…
Изглежда, че няма и друго – няма и толкова политически емотикони, които в една проста политическа последователност да повтарят все една и съща партийна гримаса . Тя се повтаря неуморно и неуморно, и постоянно внушава, че в България няма държава, дори и заради това, че понякога започва да вали силен дъжд… А , държава има , но са напълнили институциите Й с партийни партизани и некадърници , добре , че има и малка част истински и отговорни служещи на които се крепи Държавата ни - нека правим усилия да увеличим броя им и да се справим с партийния партизанлък в Администрациите ни.
ТВОЯТ КОМЕНТАР
Име (коментирате, като нерегистриран)
Коментар
Снимка 1
Снимка 2
Снимка 3
Снимка 4
Снимка 5
Снимка 6
Въведете буквите и цифрите от кода в дясно