Пелов , бягството му , укриването в Ботевград ,престрелката и края - каква НЕВЕРОЯТНО ясна снимка на родните правоохрана и правораздаване !?
Създадена от Ivaylo Radulov на 06 юни 2018
Започни с:    Първите | Последните
Отговор
7
125
|
нерегистриран
09 юни 2018, 13:16
2
0
До коментар [#6 #undefined] от "bay Kolyo":
Лелиий тоя случай наистина е снимка на безхаберието и на институциите и на гражданите - пълна лудница.
6
bay Kolyo
|
нерегистриран
08 юни 2018, 09:51
6
0
До коментар [#5 #undefined] от "123":
Пелов бяга от затвора. Чистачката го преследва. Социален работник се опитва да го разубеди. Полицията май знае, че е в Ботевград, но той се бил дегизира с брада и за това те не могли да го намерят , като че ли не се разиграват различни варианти пред издирвачите! Сутеньор го застрелва. Как човек да не повярва, че нашата милиция/полиция не си "стои" на мястото и не маа по цял ден карти на вързано?
5
123
|
нерегистриран
07 юни 2018, 21:29
5
-1
До коментар [#2 #undefined] от "bay Kolyo":
Абсолютно лесно е могло бегълците Пелов и Колев да са били заловени още в самото начало...Първото скривалище на двамата бегълци, за което има информация, е постройка високо в планината край село Ябланица...Там са ги видели двама младежи, които забелязали, че от барачката, собственост на баща им, излиза дим. Момчетата успяват да отидат при баща си и звънят в МВР. Два часа по-късно за проверка на сигнала идват полицаи, но се качват в планината едва на следващия ден. „Показахме им къде трябва да се качат, но нямаше възможност – не бяха облечени подходящо, нямаха джип и седяха с нас и чакахме полицията...”, разказва едно от момчетата... По същото време до колибата пристига джип, в който най-вероятно се качват Пелов и Колев и бягат.
4
Тресем пачаври
|
нерегистриран
06 юни 2018, 15:13
3
-4
Ivaylo Radulov

Оо курусмук пак ли си тука да ти го натресем
3
Никола Велев
|
нерегистриран
06 юни 2018, 14:48
9
0
Както се и очакваше... Всичко се е развило напълно в стила на Дивия Изток, в който живеем. И там ще си живеем, ако търпим всичко това.
Разликата с Дивия Запад е, че няма шерифи, които да преследват бандитите чат-пат.
Властите, разбира се, са разполагали с оперативна информация, че от около месец избягалият затворник Владимир Пелов се намира на територията на Ботевград, както и разполагаха с такава, че ще избяга. Което никак не му попречи да мине като на парад през централния вход на Централния затвор и само чистачката да застраши плановете му. Другите нямат право да напускат поста си...
Не се съмнявам, че блюстителите на закона щяха да го хванат някой ден, може би минути преди да навърши 100 години, ако три куршума на неговия стар приятел, в последствие и враг, Марио Панчев не бяха го пратили към Отвъдното.
И ако не е бил подло дегизиран, с вънкашност нова. Даже взел, че пуснал брада, облечен бил със суичер, с качулка и шапка. Много ясно, че това е бил класически случай на шапка-невидимка, която го е скрила от очите на властите. Виждали са го само престъпниците, та възмездието е дошло от тях. Истинска антична трагедия, съвременна всъщност.
2
bay Kolyo
|
нерегистриран
06 юни 2018, 13:17
7
0
И ...ся като почнаха едни манипулативни къси разказчета , направо да ти призлее...Правоохранителните милиции били изненадани , че Пелов може и да си e попроменил малко външния вид , пък и в този „огромен" Ботевград как да го заловят ?!
1
Тресем пачаври
|
нерегистриран
06 юни 2018, 10:15
2
-10
Пелов е курусмук като всички съдии и прокурори, ченгета и адвокати да ви го начукам на децата в червата и да пукнат да ви серем в устата долна
Ivaylo Radulov
|
нерегистриран
06 юни 2018, 10:10
9
-2
Представете си - кмета на Ботевград не допускал , че Пелов е в града им ?! Като че ли става дума за игра „Тук има - тук нэма"... Милиционерите , пардон полициите - тоже. И другите власти и Населението - ни лук яли , ни лук мирисали... А , самия Пелов получил доказателства /помислете си откъде/ , че ученика и приятеля му , сводника Марио е снасял яко на милициите , пък и му бил длъжник отгоре на това и нэмал намерение да връща , щото оня е за много дълго в панделата. Та си пуснал брада , купил си суитчър с качулка и един месец търсил сгода да раздаде правосъдие - в мрака разбира се... Колко познато и колко повсеместно - властите далеч , а нас ни е обзело средновековно самоуправство...Правоохранителните милиции били изненадани , че Пелов може и да си и попроменил малко външния вид , пък и в този „огромен" Ботевград как да го заловят ?! А сега си представете, че този човек е набеден и несправедливо осъден. И версията, която разказват в Ботевград е истинска - че убиецът му Марио, който въпреки престъпленията си не лежи в затвора, а се разхожда с пистолет и стреля на оживено място. Трудно може да се представи по-добра снимка на съвременната система за правораздаване и правоохрана.
ТВОЯТ КОМЕНТАР
Име (коментирате, като нерегистриран)
Коментар
Снимка 1
Снимка 2
Снимка 3
Снимка 4
Снимка 5
Снимка 6
Въведете буквите и цифрите от кода в дясно