Регистърните производства, разноските и интерпретациите на закона от „експерти" в Агенцията по вписвания...
Създадена от Ivaylo Radulov на 09 юни 2018
Започни с:    Първите | Последните
Отговор
4
Ivaylo Radulov
|
нерегистриран
12 юни 2018, 15:19
0
0
До коментар [#2 #undefined] от "Ликвидатор":
То българското ВМРО е било ликвидирано още на 7 срещу 8 юни 1946 г. по лична заповед на комунистическия диктатор Георги Димитров са избити над 200 лидери на македонските българи, живеещи в рамките на отечеството. Тяхното ликвидиране е било нужно, за да бъде изпълнен пъкления план за дебългаризирането на Пиринския край, провеждан от едни етнически българи спрямо други – нечувано предателство, без аналог в световната история. Сред тях са Георги Настев, Страхил Развигоров, Владо Куртев, Йосиф Марков, Коста Ризов, Гошо Атанасов, Михаил Карайорданов, Евтим Орлето, Атанас Пашков и др. В сражение загива майор Кирил Дрангов. Съпругите и децата им биват изселени, интернирани или просто изхвърлени от домовете им и оставени на произвола на съдбата.
Но днес получих още едно доказателство отнасящо се до причините - чух някакъв си тип , който се представя от не'кво си ВМРО и който се представя дори за български патриот , лобиращ за руски енергийни проекти. Тия копелета просто са елиминирали истинските български патриоти за да ни пробутат такива като потомъка на каракачани и други джамбази , както и лица като въпросното - не'кв си Юлиян Ангелов... Парадоксално е обаче , че ги търпим.
3
koмитa
|
нерегистриран
11 юни 2018, 09:39
1
0
До коментар [#2 #undefined] от "Ликвидатор":
А адвокатът срещу ПП "ВМРО-Б.Н.Д." е бил не кой да е, а Иван Татарчев!!!
2
Ликвидатор
|
нерегистриран
11 юни 2018, 09:15
10
0
Съгласно влезлото в сила Решение № 536 от 22.09.2007г. по т.д. № 218/2007 г. на 1.отд. ТК-ВКС (с. Мариана Костова, с. Любка Илиева и с. Радостина Караколева), буквосъчетанието "ВМРО" в наименованието на съмнително регистриратната Политическата Партия "ВМРО - Българско Национално Движение" (ПП "ВМРО-Б.Н.Д." с ЕИК 130451348) НЕ Е СЪКРАЩЕНИЕ, защото НЯМА РАЗГЪНАТ ТЕКСТ! Не трябва ли тогава по силата на вече пресъденото на тази партия да й бъде заличена регистрацията и да бъде прекратена и ликвидирана за противозаконно наименование (какво на български значи буквосъчетанието ВМРО?)! Освен това наименованието на ПП "ВМРО-Б.Н.Д." е ПОДВЕЖДАЩО, ЗАБЛУЖДАВАЩО и няма НИКАКВА юридическа ВРЪЗКА с историческата "Вътрешна Македонска Революционна Организация" (В.М.Р.О.), която не е била регистрирана в нито един съд или държавно учреждение и е била вътрешно-македонска НАДДЪРЖАВНА! Отделно от това няма и никаква физическа, морална, идейна и историческа връзка с ОСВОБОДИТЕЛНАТА В.М.Р.О., тъй като "ВМРО-Б.Н.Д." е ПОТИСНИЧЕСКА национал-комунистическа шовинистичнo-шпионска ДС-структура, състояща се от остатъци от БКП, БЗНС и ДС без никакво родство с Македония и македонските борци на В.М.Р.О.!
1
Никола Велев
|
нерегистриран
10 юни 2018, 21:54
1
0
Само съдене извън България , това по ЗОДОВ е мижи да те лажим.
Ivaylo Radulov
|
нерегистриран
09 юни 2018, 16:36
4
0
Представете си в Агенцията по вписванията имало служители /като например Диян Емилов Крил/ , които отказвали да вписват дружества, избрали чуждици в името /като например АУТСОРСИНГ БЕЪР" ЕООД/ си с аргумента, че изискването в закона името на фирмата да е изписано на български език означавало да е на „книжовен български език".
Да де , но законодателят има предвид изписването на наименованието на дружеството с български букви, но не и че търговецът е ограничен да извършва търговската си дейност единствено под наименование, което има смислово значение на български език , нали ? Точно това са били и мотивите на съдия Румяна Панайотова, която правилно е указала на длъжностното лице да извърши вписване на първоначална регистрация на дружеството.
Но съдебната победа си има цена - сумата от 55 лв за вписване е набъбнала до 400 лв. Обжалването отнема време и така фирмата получава регистрацията си след 2 месеца, вместо за стандартния срок от седмица и понеже производството е „Охранително" не са присъдени разноските . Въпреки , че жалбата се разглежда по реда за обжалване на определенията според Закона за търговския регистър, което е състезателно производство и разноски би трябвало да се присъждат. Сега за дружеството остава само да съди държавата по Закона за отговорност на държавата за вреди. И ...пак ние ще плащаме .Какво е мнението ВИ?
ТВОЯТ КОМЕНТАР
Име (коментирате, като нерегистриран)
Коментар
Снимка 1
Снимка 2
Снимка 3
Снимка 4
Снимка 5
Снимка 6
Въведете буквите и цифрите от кода в дясно