Много високи обезщетения
Създадена от инж. Д. Евгениев на 05 юли 2018
Започни с:    Първите | Последните
Отговор
3
инж. Д. Евгениев
|
нерегистриран
23 юли 2018, 12:44
1
-1
Ако мед.сестрата или друг осъден работят за по 10-20 000 лв месечни, ще ги извадят от собствения джоб, но и децата знаят, че не е така. Най-многото да им запорират някое апартаментче, наследено от родителите или от баба/дядо, което е щяло да бъде наследено от децата на осъдения. Ще им го вземат, без да са виновни наследниците.

То прилича на здравните застраховки, които са длъжни да внасят безработните. Не пише никъде, откъде да ги вземат.
2
Некой
|
нерегистриран
16 юли 2018, 15:02
3
-2
Поставения въпрос е много правилен-последните години обезщетениятаособено по застрахователни дела станаха огромни суми- от порядъка на десетки хиляди, а понякога и стотици хиляди лева. Явно и предвид на упоритостта на част ВКС и съдии от тоя съд-да не се променя подсъдността по застрахователни дела и тя винаги да е в София има лоби от адвокати, съдебни експерти /вещи лица/ и съдии и затова се присъждат тия нереално високи обезщетения.
1
n
|
нерегистриран
16 юли 2018, 14:58
3
-3
Ако убият ваш близък дали въпросът ще е същия? Правете разлика между присъдено обезщетение и това, което реално ще се получи. Мед.сестрата естествено нищо няма да плати, но Ставийски например си плати цялото обезщетение. Въпрос на възможности. Това не означава, че ако подсъдимият е принципно малоимотен, пострадалите трябва да бъдат ощетени, като им се присъдят смешни обезщетения. Прочетете си статията за платените от Джонсън и Джонсън обезщетения и тогава преценете дали нашите обезщетения са много високи.
инж. Д. Евгениев
|
нерегистриран
05 юли 2018, 12:52
10
-4
На мед.сестра, ударила бебенцето Никол, присъдиха 400 000 лв. На Ембака, убил пътен служител на строежа на магистралата, присъдиха 360 000 лв. Има и други примери. Какво означават тези цифри? Някои от съдиите наистина ли живеят още във времето отпреди деноминацията, или пък вярват, че тези суми ще бъдат изплатени или отговорът е друг? Моля, който знае, да каже ! Не съм юрист, но ми се струва доста неадекватно всичко това.
ТВОЯТ КОМЕНТАР
Име (коментирате, като нерегистриран)
Коментар
Снимка 1
Снимка 2
Снимка 3
Снимка 4
Снимка 5
Снимка 6
Въведете буквите и цифрите от кода в дясно