Народът отхвърлил Истанбулската конвенция ! Верно ли бе - бравос на тоя Народ ?! А , извинете кога пък станахме народ - нали съвеЦките идиоти 60-70 години ни атомизираха до население?
Създадена от Ivaylo Radulov на 27 юли 2018
Започни с:    Първите | Последните
Отговор
29
Бо
|
нерегистриран
16 август 2018, 09:47
1
0
До коментар [#26 #undefined] от "До долните":
А ти падаш ли си да хигиенизираш с гадния си език аналното ми отвърстие
28
Наблюдател
|
нерегистриран
12 август 2018, 09:46
1
0
До коментар [#26 #undefined] от "До долните":
А, мен не ме интересува ти бъркаш лиси в дупките , чешеш ли си ги или ги напляскваш - твоя си работа. Темата е друга.
Конвенцията е подписана от 44 държави и Европейския съюз. Досега е ратифицирана от 28 държави. България е подписала Конвенцията на 24 април 2016 г.конвенция има за цел, на първо място, „да защитава жените от всички форми на насилие и да предотвратява, преследва и премахва насилието над жени и домашното насилие“. Сред другите описани цели на Конвенцията са „да допринася за премахване на всички форми на дискриминация, „да насърчава международното сътрудничество за премахване на насилието над жени и домашното насилие“ и т.н.
Конвенцията предвижда всяка държава да създаде специален механизъм за мониторинг, да отпуска подходящи финансови и човешки ресурси за доброто изпълнение, да определи или да създаде един или повече официални органи, отговарящи за координацията, изпълнението, мониторинга и оценката на политиките и мерките за превенция и борба с всички форми на насилие, обхванати от Конвенцията.
27
Fallen Angel
|
нерегистриран
31 юли 2018, 11:20
0
0
Не знам кой в какви дупки бърка, но знам, че на краставичар краставици не се продават!

Отдавна ми е минало времето да се връзвам на подобни глупости. Ако вас ви сърби някоя дупка, можете да бъркате в нея и сам/а!

П.П. Дано ви е бил полезен този "правен" съвет!

26
До долните
|
нерегистриран
31 юли 2018, 06:13
6
0
Ей, 24 и 25, нещо ме усъмнихте, вие май си бъркате по дупките? Така изглежда...
25
Fallen Angel
|
нерегистриран
30 юли 2018, 23:26
0
0
Мерси!
Името е на английски, понеже историята на "падналия ангел" не е преведена в пълнота на български език!
24
Ivaylo Radulov
|
нерегистриран
30 юли 2018, 22:37
0
0
До коментар [#23 #undefined] от "Fallen Angel":
Have a nice time for you too!
23
Fallen Angel
|
нерегистриран
30 юли 2018, 20:24
1
0
Мерси за препоръките! Приятно изкарване на теб!
22
Ivaylo Radulov
|
нерегистриран
30 юли 2018, 14:00
2
0
До коментар [#20 #undefined] от "Fallen Angel":
Аз заминавам за Пенсилвания / Харисбърг/ - от там на езерото Ери , там мой близък с двойно гражданство има малка база за ваканции, а инак имам имат в Симеоново - София и скромна къща в самоковско - опитай в този район ще останеш доволен - евтино , хубави мляко , сирене и яйца , готина среда...
21
Опозореният джендър
|
нерегистриран
30 юли 2018, 11:00
0
0
До коментар [#18 #undefined] от "НА ВНИМАНИЕТО НА ВСИЧКИ":
Не ме интересува кой и в какви филми участва!

Аз като потребител на този публичен форум, очаквам да получа тук извинение за отправената от потребителят, написал коментар № 9, по отношение на мен обидна квалификация. Безрасъдно би било евентуално поведение, при което последният да си въобразява, че скрит за привидната анонимност на форума може да отправя обидни квалификации по отношение на лица, които не познава!

От друга страна, именно тази привидна анонимност идва да покаже какво подмолно общество сме - хем можем да обиждаме безогледно, хем да раздаваме морал... После някой ще ми говори за дееспособност...
20
Fallen Angel
|
нерегистриран
30 юли 2018, 00:38
0
0
До 19. Сега ли е времето за такива анализи? Остави ги за новия сезон - време за почивка е;). Там около вас останаха ли яки /закътани/ местенца, където човек да си отпочине, преди новия сезон? Не ми се ходи пак у Гърция.
19
Ivaylo Radulov
|
нерегистриран
30 юли 2018, 00:03
2
-8
За решението на Конституционния съд колебание нямам – то е позорно като за съдии и обслужващо, като за помощен персонал на властта. Точно така – на властта. Решението на конституционните съдии съвпада с мнението на Корнелия Нинова, но устройва управниците...Но не това е най-тревожното в този сюжет, а лекотата, с която беше спечелена една хибридна битка. Напипа се слабото място на българина – той може да е беден, може да е глупав, но има нещо, което никой не може да му отнеме – това, че е мъж, който си пада по жени или жена, която си пада по мъже. Това му е опорната точка на самочувствието, опорната точка ,в центъра на която изглежда по-сполучил поне от онези мъже, които си падат по мъже. Тази му опорна точка съвпадна с опорката на хибридната битка, оставаше само да се измисли една думичка, която да назовава нещото, на което нещастният, уплашен, беден и нещастен българин да остри ноктите на самочувствието си. И тази думичка беше измислена – джендър. Блестяща стратегия на хибридчиците, пилотен проект, който отваря пътя на всички следващи хибридни битки. Истанбулската конвенция беше тренировъчен полигон, вече на всеки е ясно колко лесно и колко бързо всеки може да ни ошашави и обезсили. Е, козите се оказаха по-важни от жените, но така сме я карали векове, защо не и занапред.
18
НА ВНИМАНИЕТО НА ВСИЧКИ
|
нерегистриран
29 юли 2018, 23:11
3
0
АНОНИМНИКЪТ, ПРЕДСТАВЯЩ СЕ ЗА ИВАЙЛО РАДУЛОВ Е ПРОВОКАТОР.
МОЛЯ, ДА СЕ ИГНОРИРАТ СЪЗДАДЕНИТЕ ОТ НЕГО ТЕМИ!
МОЛЯ, ПРОСЛЕДЕТЕ ВСИЧКИ ТАКИВА ВЪВ ФОРУМА И ОБЪРНЕТЕ ВНИМАНИЕ НА ИЗРАЗА,
КОЙТО ТОЙ УПОТРЕБЯВА И ВЪОБЩЕ КОЕ ГО ИНТЕРЕСУВА ОТ УЧАСТИЕТО МУ ТУК.
ПЪЛНО Е С ТРОЛОВЕ НА НПО-ТА И ТОМУ ПОДОБНИ ВРЕДИТЕЛИ.
ТЕЗИ ТОВА ЦЕЛЯТ, ДА ИМ СЕ ДРАЗНЯТ, И ОТГОВАРЯТ НА ПРОСТОТИИТЕ, ЗА ДА ВИСИ ТЕМАТА!
17
Ivaylo Radulov
|
нерегистриран
29 юли 2018, 22:25
2
-2
До коментар [#15 #undefined] от ОТРЕПКАТА , ЛЕПНАЛА СИ НИК "До Радулов и джендър и ... все одно са":
Ооо, вэрно ?! Я ни посочи ти какви теми поставяш бе шибана дърта карачко ?
Ще е много интересно да разберем какво освен страданията ти те занимава сериозно...
А , инак , форума ще продължи да е сириозен и психари като теб с идиостко поведение нямат шанс да го задимят...Поняла , кучко дърта?!
16
Опозореният джендър
|
нерегистриран
29 юли 2018, 22:10
0
0
До коментар [#9 #undefined] от "до опозорения джендър":
Защо мълчиш? Или е по-лесно, ей така без аргументи и с лека ръка, да правиш квалификации на хора, които не познаваш?
15
До Радулов и джендър и ... все одно са
|
нерегистриран
29 юли 2018, 17:20
3
-3
Много си прост, важното е, че не си анонимен, но явно си онанистен или мастурбистен, кой те знае що за същество си, никой не те познава, а претендираш с измислени име и фамилия. ТИ СИ ЕЛЕМЕНТАРЕН ПРОВОКАТОР, ЗАДАВАШ ВЪВ ФОРУМА ГЛУПАВИ, НЕНУЖНИ ТЕМИ, САМ СИ И ОТГОВАРЯШ. Сигурно имаш цел, за която ти плащат. ТУК: ГЪЗЪТ ВЕЧЕ ТИ Е ОБЩ, МАРШ ДА ТЕ НЯМА ПОВЕЧЕ ПО ФОРУМИТЕ, ЧЕ ЗА ЗИМАТА ЩЕ СИ МИ ТРЯБВАТ ГУМИ ЗА КОЛАТА, ЗА КОЕТО ГЕВРЕКЪТ ТИ ТРЯБВА ДА Е ДОБРЕ ОБРАБОТЕН...
14
Ivaylo Radulov
|
нерегистриран
29 юли 2018, 16:17
1
-3
До коментар [#12 #undefined] от ОТРЕПКАТА , ЛЕПНАЛА СИ НИК "До Радулов":
Ха...хахахаха , е, ми ела да ме кастрираш бе анонимна кучко - но може и да ти се хареса това , което ще видиш , така че приготви се да го поемеш орално и то с дълбоко гърло...
13
Опозореният джендър
|
нерегистриран
29 юли 2018, 16:15
1
0
Щом толкова ги разбираш нещата, я ни разясни тук - Румен Ненков, Георги Ангелов, Константин Пенчев и Филип Димитров джендъри ли са?

С такова елементарно мислене като това, което демонстрираш тук /този, който не мисли като мен е мой кръвен враг или пък се ръководи само и единствено от материален интерес/, как имаш самочувствието да апелираш към провеждане на дебати?

Не съм Радулов! Отговорих на адресираният до него пост, понеже се възхищавам на дарбата ти да определяш кои са добрите и кои лошите.
12
До Радулов
|
нерегистриран
29 юли 2018, 15:38
1
-3
В дебати, обсъждания и приемане на решения следва да участват дееспособни български граждани, с морал и професионални качества, и задължително всички да са добри хора, в най-обикновения, човешки смисъл. Считам, че добрия юрист винаги е и добър човек, другото е тарикат. Ти, или вие /няколко сте, включително и под името “тресем пачаври”/ не можете да бъдете определени като такива, затова следва да бъдете “кастрирани” и лишени от тези права.
11
Хахааа
|
нерегистриран
29 юли 2018, 14:41
0
-3
До коментар [#9 #undefined] от "до опозорения джендър":
Е па, като не вдяваш от написаното, по просто не мога да ти го обясня. Съжалявам!
10
Ivaylo Radulov
|
нерегистриран
29 юли 2018, 14:40
1
-2
До коментар [#6 #undefined] от ОТРЕПКАТА , ЛЕПНАЛА СИ НИК "До Радулов":
- Мнението на идиоти като твоя милост , анонимнико не са ми интересни... Какво копвам и за какво ми се плаща не е твоя работа - ти да не би да си автор на „Рибния беквар" бе идиотко?! Ти си просто една незначителна кучка - нищо повече. Оборвай тези и представяй свои , ако искаш да си в дебати.
ТВОЯТ КОМЕНТАР
Име (коментирате, като нерегистриран)
Коментар
Снимка 1
Снимка 2
Снимка 3
Снимка 4
Снимка 5
Снимка 6
Въведете буквите и цифрите от кода в дясно