Тарикатите , шофьорите , контролиращите , потърпевшите , платците и огледалото в което Обществото ни е ГРОЗНО , съставено от грозници и лоши хора
Създадена от Ivaylo Radulov на 28 август 2018
Започни с:    Първите | Последните
Отговор
10
tr
|
нерегистриран
13 септември 2018, 11:46
1
0
До коментар [#9 #undefined] от "Ivaylo Radulov":

Оставете ги бе човек - живия живот , практиките ги опровергават. Поставяйте си гражданските теми , форумите са за това.
9
Ivaylo Radulov
|
нерегистриран
08 септември 2018, 12:30
1
0
До коментар [#8 #undefined] от ОТРЕПКАТА представила се този път като "Противотрол":

Ще става все по-сураво и кУраво за вас отрепките - не го ли усещате!?


8
Противотрол
|
нерегистриран
07 септември 2018, 15:06
1
-1
Ей, долните, май гъзо ви е един, приготви се ламя многоглава...
7
Nic
|
нерегистриран
07 септември 2018, 12:52
1
-1
До коментар [#6 #undefined] от "Ivaylo Radulov":


Така си е човек - но корупцията , подмяната , имитациите на държавност така са ни обезверили , че нямаме желание за борба.
6
Ivaylo Radulov
|
нерегистриран
06 септември 2018, 22:55
1
0
До коментар [#5 #undefined] от "Boyan V.":

Не знам спомняте ли си , че преди малко повече от 15 месеца излезе информация по данни от справка за извършена проверка по преписка от 2007 г. /10-години ПО-КЪСНО/ на Софийската градска прокуратура (СГП) , че За 5 години "Топлофикация-София” е откраднала КОЛОСАЛНИТЕ за това време / от 2002- до 2007/ най - малко ♦1,8 МИЛИАРДА лева от абонатите и набедените за клиенти. Суми , които неправомерно са отразени във фактурите на потребителите и не съответстват на реално доставените количества топлоенергия за отопление и битова гореща вода.
В становищата и изводите от проверката на СГП се споменавало и за липсващо по документи количество природен газ на "Топлофикация София” в размер на 929,838 млн. куб. м на стойност над 234,5 млн. лв. без ДДС.
Отлично , но ... какви са последствията - ЗНАЕ ЛИ НЯКОЙ !? Дали има констатирани ОТГОВОРНИ и обвинени ? Отнет ли е ЛИЦЕНЗА на това ИЗМАМНО ДРУЖЕСТВО , или - НИЩО , НИЧЕГО , NOTHING, result ZERO? А , какво ли е положението днес , какъв ли е размерът на ЗЛОУПОТРЕБИТЕ , КРАЖБИТЕ и другата ПРОТИВОПРАВНА ДЕЙНОСТ на лицата в Топлофикация ?! Боже пази България!
5
Boyan V.
|
нерегистриран
02 септември 2018, 11:07
0
0
До коментар [#3 #undefined] от "Ivaylo Radulov":
Много скъпо ни излиза неправилното управляване. Цената му вече започва да се измерва не само с жизнен стандарт, но и с човешки животи. Неправилното управляване е болест на държавата с летален изход – първо за хората, а някой ден, не дай Боже – и за самата държава.
4
|
нерегистриран
31 август 2018, 17:56
1
0
Грозна работа!
3
Ivaylo Radulov
|
нерегистриран
30 август 2018, 15:35
3
0
До коментар [#2 #undefined] от "1234":
На всички май е ясно - битието ни залива с примери за грубост и цинизъм, публичният разговор ни залива с вулгарна жестокост. Научаваме за мъртви родилки , захвърлени бебенца , тотално погазване на Нормите , 16-годишен удавил братовчедчето си , насилени баби и дядовци , ограбени домове , побоища , наркомании , алкохолизъм , корупция - повсеместен РАЗПАД. Полицаи се държат като гамени , съдии и прокурори са „мотивирани" като корпоративни и партийни играчи , чиновници приватизират държавната и общинска власт. Но какво правим - участваме във всичко това.
2
1234
|
нерегистриран
29 август 2018, 11:47
1
-1
Абе човек не ти ли ясно вече , че България е един огромен батак , тресавище
1
адвокатстващия Мильо
|
нерегистриран
28 август 2018, 13:58
3
-1
Всички в Беляне!
Ivaylo Radulov
|
нерегистриран
28 август 2018, 13:33
4
0
А , след „солунската митница" /която вече не е голямата мечта/ , най - благо било да се вредиш да „рехабилитираш" пътища - там далаверата била по - голэма и от тази при контрабандата , защото нэма рискове да те засекат , служби като DEA /разбира се/ , а не наши. При тези ремонти „куче влачи диря нэма" - „работи" се най вече с молива - има проекти , поръчки програми и ...ЮРУШ. Ако имаш добри мотивационни „ПИСМА" - ти си...
Че шофьора на катастрофиралия автобус-убиец ще го отнесе е ясно...И правилно - заслужил си го е. Но , защо само той ?! Огромен брой заплатаджии от бюджетната сфера (деректори , директорки , главни експерти/ки , експерти, мексперти , тежкари и други такива идиоти ) обаче ще продължат да лапат и да се получават заплати , бонуси , купони , пенсии и други екстри без да са ИЗПЪЛНИЛИ ДЛЪЖНОСТИТЕ си , без да са БИЛИ ПОЛЕЗНИ за ПЛАТЦИТЕ. И запомнете - това ще продължи. Това ще продължи дотогава , докато не им креснем - БАСТА КОПЕЛЕТЕ - Стига вече!
Ще се чуят коментари - „ заключиха шофьора веднага от болницата към ареста" и ще са прави , защото болничните стаи и медиците много често са убежища за богатите престъпници - спомнете си колко от тях , дори най изявените бабаити , тутакси се „разболяват" и започват шиканиране на разследванията и правоприлагането... Има вече и прогноза , че сега в ареста и този гявол ще се „поболее" още по-яко , ще „мотивира" когото трэбе и ще излезе на свобода... А , може и да не се получи - възможно е ДА СЕ РЕШИ СВИШЕ чрез него да ни ИЗманипулират , че видите ли „системите" работят ?!
ТВОЯТ КОМЕНТАР
Име (коментирате, като нерегистриран)
Коментар
Снимка 1
Снимка 2
Снимка 3
Снимка 4
Снимка 5
Снимка 6
Въведете буквите и цифрите от кода в дясно