МВР нападат и разбиват вратите на почтени граждани-вклч пенсионери пенсионери- "по погрешка"
Създадена от на 28 ноември 2018
Започни с:    Първите | Последните
Отговор
2
|
нерегистриран
29 ноември 2018, 19:47
0
0
https://www.dnevnik.bg/bulgaria/2018/11/28/3352945_specpolicai_razbiha_pogreshka_vrata_na_sluchaini/
" (...) спецполицаи са разбили вратата на хора от Бургас, които не са имали нищо общо с престъпниците, съобщи "Нова телевизия".

"Чух удар по вратата. Станах веднага и тръгнах да видя какво става. Реших, че някой разбива входната врата. Когато отворих, видях мъже с черни качулки. Единият ми се разкрещя и каза да легна на земята. Той светеше с фенерче в лицето ми. Видях, че са разбили една врата на етажа. Долу на земята имаше кози крак, а едно от момчетата държеше огромен чук", разказа пред телевизията потърпевшата Йонка Манолова.

Тя посочи, че до последно не е била сигурна дали това наистина са били полицаи, защото никой не е показал документи. След стреса покрай нахлуването съпругът на жената е с високо кръвно и пие хапчета, уточни Манолова."Въпрос с понижена трудност-колко са нарушенията на милицията, и дали всъщност не става дума само за...нарушения? Май описаното далеч надхвърля някакво си нарушение?
1
|
нерегистриран
29 ноември 2018, 19:40
0
0
Какво се крие зад изкъртената врата
https://www.dnevnik.bg/analizi/2018/11/28/3352977_kakvo_se_krie_zad_izkurtenata_vrata/
|
нерегистриран
28 ноември 2018, 07:39
2
-1
http://news.bnt.bg/bg/a/20-dushi-sa-zadrzhani-v-burgas-i-sofiya-pri-operatsiya-sreshchu-narkorazprostranenieto

цитат "По време на акцията полицаите са разбили погрешка вратите на няколко апартамента, преди да открият жилището на заподозрените. Две възрастни семейства са подали оплаквания за шока, който са преживели рано сутринта. От МВР ще поемат разходите за разбитите врати.

"


Разбити са вратите на няколко семейства. Само две са се осмелили да подадат жалба срещу башибозушкото изпълнение. Другите нападнати мълчат и си траят от страх. Щото МВР си е организирана група-виждате нападат дори почмтени пенсионери. Това дори ндрангетата не го прави-по неписано, по кодексът на честта на мафията, което се спазва правило ндрнгетата не закача възрастни хора! Но това не важи за мевере.

В НК е предвидена отговорност за унищожаване на чужда движима вещ. Заплащането на разбитите врати не приключва случая, в НК си пише какво си следва. Или това башибозушко изпълнение ще остане без други последици-защото заплащането на вратите всъщност е за сметка на данъкоплатеца-в срайна сметка нападнатите семейства сами ще си платят щетите-с данъците си.


За младите да напомня-преди много години МВР нападна "по погрешка" и п евецът "човекът глас"-разби му вратата, нахлуха у тях, и го набиха. В последствие се оказа,че са сбъркали ардреса-трябвало е да набият друг. Набитият човек толкова беше потресен и стресиран,че им се извини за грешката. Нито един милиционер-нападател не беше осъден, пратен в затвора, случаят потулен.


Кой ще ни пази от МВР?
ТВОЯТ КОМЕНТАР
Име (коментирате, като нерегистриран)
Коментар
Снимка 1
Снимка 2
Снимка 3
Снимка 4
Снимка 5
Снимка 6
Въведете буквите и цифрите от кода в дясно