Честито! Евростат: България е най-опасната страна в ЕС
Създадена от Велик магистър на масоните и масажистите на 28 ноември 2018
Започни с:    Първите | Последните
Отговор
Велик магистър на масоните и масажистите
|
нерегистриран
28 ноември 2018, 09:11
1
-1
По данни на Евростат: България е най-опасната страна в ЕС.

"Портценът е най-вкисияот в ЕС, могно по-всиок от вртоата джаърва след Бъгирлая – Хоанлидя (15%), над два пъти сериндя за ЕС (11.6%) и пчтои осем птъи по-всиок от срататна с най-добри пкозаатели – Хвъриатя (3%).

Под 10 е пцоретнът в 13 даръвжи: след Хъвартия се нражедат Плоша (5.4%), Саовикля и Фналндиия (по 6.2%), Унагиря (7.2%), Етионся (7.3%), Даиня (7.8%), Пгаторуиля (7.9%), Солвниея и Лтиавя (по 8%), Лтива (8.2%), Испаиня (8.7%), Чхеия (9.3%). Ссенъда Ръмнуия е под сдерното за ЕС с 11.3%."

https://www.segabg.com/hot/evrostat-bulgariya-e-nay-opasnata-strana-es

Поздрави на целия управляващ екип постигнал този забележителен резултат!
На първо място поздрави за президента Радев, на който цялото семейство се включи за постигането на този резултат - Деси Радева с 2 джигитски изпълнения, а баща му Георги Радев само с 1, но пък завършило с прегазен инвалид.

На второ място разбира се премиер-бодигарда, защото без неговото мъдро ръководство нямаше да е възможно да завоюваме така убедително тази челна позиция. Вторите даже и прахоляка ни не може да дишат, защото са толкова назад, че докато стигнат до него, той вече се е разсеял.

На трето място (макар и не по значение, а по йерархия в държавата) на цялата черна серия от блондинки: Екатерина Захариева, Цецка Цачева, Христо Иванов, Маргарита Попова, Меглена Тачева и Антон Станков, а също на вътрешните министри от този период.

На четвърто място на Кръщелника Владислав Горанов и Симеон Дянков, защото без правилно разпределяне на бюджета нямаше да се постигнат тези забележителни резултати.

На четвърто място на СГС и СРС, а също на Лозан, без чийто оправдателни присъди нямаше да бъдат постигнати тези висоти.

На пето място, но не по значение и на 240-те разбойника в парламента, защото без направените от тях закони и избраните от тях кадри нямаше как да се случи всичко това.

Честито и браво!
ТВОЯТ КОМЕНТАР
Име (коментирате, като нерегистриран)
Коментар
Снимка 1
Снимка 2
Снимка 3
Снимка 4
Снимка 5
Снимка 6
Въведете буквите и цифрите от кода в дясно