И... още нещо за софийската лъжеТоплофиказия - спазва ли Закона , или наистина е БАНДИТСКА компания с непазарно и противоправно поведение?!
Създадена от Ivaylo Radulov на 02 декември 2018
Започни с:    Първите | Последните
Отговор
21
Ivaylo Radulov
|
нерегистриран
15 декември 2018, 13:16
0
-3
До коментар [#20 #undefined] от "Член-а за ОПГ - лъжеТоплофикация":
Абсолютно вярно , точно и правилно , човек - евала за мнението ти.
20
Член-а за ОПГ - лъжеТоплофикация
|
нерегистриран
14 декември 2018, 13:20
1
-3
До коментар [#17 #undefined] от "RRR":

==> Разбира се - трябва да се плаща , но за реално потребление и от истински Клиенти , както по Закон след оферта и Договор - не може да си "Клиент" със Закон , жием в ЕС и то в 21-ви век.
Ето ви как действа една такава ОПГ...Например Топлофикация София внася Заявление в СРС , че имате дълг към нея , намира се ПОРЪЧКОВ съдия/ съдийка , който пък в сговор с призовкар записва по делото , че поне 2-пъти не Ви е открил и ... Топлото получава Заповед и съответно Изпълнителен лист - без Вие изобщо да имате ПРЕДСТАВА , че срещу вас има ПРЕТЕНЦИЯ. Следва мутра Частен съдебен изпълнител и ХОДЕНЕ по МЪКИТЕ...
19
fuck you
|
нерегистриран
10 декември 2018, 13:25
1
-4
До коментар [#17 #undefined] от "RRR":
fuck you г-н Тролевич!
18
fuck you
|
нерегистриран
10 декември 2018, 13:25
1
-2
До коментар [#17 #undefined] от "RRR":
fuck you г-н Тролевич!
17
RRR
|
нерегистриран
09 декември 2018, 21:16
3
-2
Като искаш у Софето, че си плащаш кат поп.
16
Ivaylo Radulov
|
нерегистриран
09 декември 2018, 12:18
1
-5
До коментар [#15 #undefined] от ТРОЛА именувал се "Баба ти Съдийката":

- Нямаш понятие какви ги блещиш и за кое и какво ... Я ти бабушке ни информирай какво ме прави "Клиент" на който и да е след 2007 година , примерно , както и на кого и къде продава , или доставя нещоси Топлофикация?Кажи също така , ако можеш и как така по силата на Закон имаш договор с което да е лице - юридическо /търговско д-во/ , или физическо ЕТ ?! Дори смееш да споменаваш В. Ганев - това е свръх идиотизъм!?
15
Баба ти Съдийката
|
нерегистриран
07 декември 2018, 12:05
7
-1
Смешен си Радулешко-Андрешко . Не достатъчно да четеш "Минаха години" и "Втора младост" , за да се ограмотиш юридически . Вземи Венелин Ганев и прочети раздела "Юридически факти" , пък тогава заповядай да спориш . А , и прочети що е то "Етажна собственост" , а също и Торо - за живота в палатка в гората .
14
|
нерегистриран
07 декември 2018, 10:26
2
-3
До коментар [#12 #undefined] от "Баба ти Съдийката":
Моме, в ПУЦ-а не те ли учиха,че няма договор без съгласие?
С жена си можеш да се разведеш, но не и с топлофикация.
Коя друга фирма съди 50 процента от крепосните си(защото ние не сме клиенти, клиент може да се откаже от дадена услуга).

Съдът е измислил тази безумна "новост"-договор по силата на закона. Няма такова нещо. Във втори курс май бая зор си видяла на изпита по облигационно.
13
|
нерегистриран
07 декември 2018, 10:26
3
-4
До коментар [#12 #undefined] от "Баба ти Съдийката":
Моме, в ПУЦ-а не те ли учиха,че няма договор без съгласие?
С жена си можеш да се разведеш, но не и с топлофикация.
Коя друга фирма съди 50 процента от крепосните си(защото ние не сме клиенти, клиент може да се откаже от дадена услуга).

Съдът е измислил тази безумна "новост"-договор по силата на закона. Няма такова нещо. Във втори курс май бая зор си видяла на изпита по облигационно.
12
Баба ти Съдийката
|
нерегистриран
07 декември 2018, 09:34
5
-4
Какво не сме обсъдили съдиите ???? Всичко сме обсъдили по ЗЕ , даже и няколко тълкувателни решения минаха . Не сте прави уважаеми лумпени - искате да се греете без пари и за сметка на съседите си . Къде са ви успешните "обжалвания" в "Европа" - от 20 години слушам за тях , пък нямате успех. Няма и да имате. В Европа Андрешко не е положителен герой , а го вкарват в затвора... Тичайте на касата на "Борово".
11
До групата срещу Топлофикация:
|
нерегистриран
07 декември 2018, 05:58
4
-2
Виновно са съдиите, които не обсъждат служебно допустимоста на иска и в частност дали са изпълнени чл. 133(2) ЗЕ и 149(1) 6 ЗЕ.
Както Ердоган арестува магистрати, така и в Българип са за арестуване на всички гледалои дела с Топлофикация .
Поискайте всички дела на Топлофикация и ще се убедите, че в нито едно не са обсъждани горните тектове..
9
И. Василев
|
нерегистриран
04 декември 2018, 20:36
1
-3
До коментар [#8 #undefined] от "Ivaylo Radulov":
Има също така и констатация от проверка на прокурора Ивайло Занев от специализирано звено „Антикорупция“ към Софийска градска прокуратура , че в огромната си част делата по чл. 410 и чл. 417 ГПК /ЗАПОВЕДНИ-те/ са изначално опорочени от районните съдии, които умишлено не издават съдебни актове (разпореждания), не издават и не връчват документи на длъжниците и не удостоверяват това с необходимите разписки. Вместо това те позволяват на определилите се като взискатели да получат изпълнителните листове по делата, без да са заплатили още 2% съдебна такса, събирана от съдилищата при водене на установителните искове, ощетявайки бюджета на държавата.
Определените за „Длъжници“ са „осъждани“ в закрити съдебни заседания и след като не им се връчват от частните съдебни изпълнители пълните комплекти документи – неиздадени разпореждания, документите в копие, въз основа на които са издадени заповедта и изпълнителният лист, не могат да се защитят адекватно в последващия процес , а техните граждански права са нарушавани многократно и перманентно, както като граждани на Република България, така, и най-вече като граждани на ЕС. Нарушено е основното право на справедлив съдебен процес по чл. 6 и чл. 47 от ХОПЕС.
В писмата му / на прокурор Занев/ до главния съдебен инспектор и председателя на Камарата на частните съдебни изпълнители от 27.07.2016 г. с изх. №268/2016 г. са описани тези констатации.
А пък ръководителя на Второ ГО на СРС е отговорил на подаден по Закона за достъп до обществена информация ВЪПРОС , отправен до председателя на ВКС – Лозан Панов, че от 2009 г. насам в СРС ИМА „тъмна стая“ в която се съхраняват всички частни граждански дела, образувани по заявление по реда на чл. 417 от ГПК, по които има издадена вече заповед и изпълнителен лист. Целта за обособяване на т.нар. „тъмна стая“ БИЛА освобождаване на място в деловодната на съда и предвид обстоятелството, че по същите няма изпратени, от ЧСИ, връчени покани за доброволно изпълнение до длъжника, което възпрепятства архивирането. Този отговор подкрепя напълно аргументацията за накърняване правото на длъжика на справедлив съдебен процес, както и констатациите на прокурор Занев, че СРС изначално опорочава огромна част от делата, тъй като става ясно, че в т.нар. „тъмна стая“ се съхраняват всичките съдебни книжа, които е трябвало да бъдат връчени на длъжника, но не са и по такъв начин се възпрепятства изцяло защитата на последния.
8
Ivaylo Radulov
|
нерегистриран
03 декември 2018, 21:29
1
-3
До коментар [#4 #undefined] от "Не ":
Абе никаквецо вече тече И...разследване срещу България за несъответствие на Заповедното производство с Европейското право. Очаква се резултат от няколко сигнала от наши граждани с нарушени права ! Милиони дела са опорочени от СЪДА и ЧСИ ! Скандала е огромен и са ощетени много Български граждани и фирми,а делата подлежат на пререшаване ! Пишете и вие вашите жалби до комисията ,за да разберат дълбочината на проблемите на Длъжниците и предприемане на незабавни действия ! Е - mail- а на Генерална дирекция "Правосъдие и Потребители" е : JUST-E2@ec.europa.eu
7
ИБАВУШКА ДУРАЧОК
|
нерегистриран
03 декември 2018, 15:44
1
-4
До коментар [#4 #undefined] психираната анонимна отрепка определила се този път като"Не ":

А , ти можеш ли да напишеш едно сложно изречение бе кучко - направи го и ще ти платя...
6
Ivaylo Radulov
|
нерегистриран
03 декември 2018, 15:41
1
-5
До коментар [#3 #undefined] от анонимната отрепка , записала се като "1":

"Другарю правоверен комунист Радулов" - ти неуважаемо човече изобщо не си в ред , май?! А дали лъжеТоплофикация София е пазарен субект , или монополно търговско дружество и дали средата в която оперира е пазарна - нэма да ти изнасям лекции , образовай си се... Какво мога аз да си позволя изобщо не е работа на психирана идиотка като теб - аз съм гражданин с позиция , която изразявам и никой не може да ме спре , въпреки , че не се ползвам от онова , което лъжеТоплофикация-та продава , или доставя - отоплявам дома си с котел и климатик - доволна ли си дърта чанто?
5
123456
|
нерегистриран
03 декември 2018, 12:52
2
0
Да попитам: съобразявайки се със Закона за собствеността, защо собствениците се налага да заплащат сградна инсталация на ползвателя, което впрочем вече се отразява като отопление на жилище, с демонтирани преди години радиатори?! Питам за една приятелка, само!
4
Не
|
нерегистриран
03 декември 2018, 12:49
6
-2
Не ги защитавам тези бандюги от Топлофикация, но на тоз говньо Радулов трябва да му се пречи да лае! За пари пише и не търси правдата!
3
1
|
нерегистриран
03 декември 2018, 11:36
8
-1
Другарю правоверен комунист Радулов!
В пазарната икономика, ако не си доволен от доставчика на услугата, го сменяш с друг или се отказваш от самата услуга. Ако не можеш да си плащаш парното, мини на ток или твърдо гориво-брикети, въглища или дърва. Нафтата не можеш да си я позволиш. Успех!
2
Ivaylo Radulov
|
нерегистриран
03 декември 2018, 09:40
1
-4
До коментар [#1 #undefined] от anonymous jetsam именувала се "Вестник "Психо"":

Покажи ти в какво си фиксирана - аз засягам тема , която хем касае цяла София , хем касае Държавата , хем Правоораната и Правоприлагането - такава е тази тема , а не твойте идиотски сънища за чепици , гащи , униформи и тоги...
ТВОЯТ КОМЕНТАР
Име (коментирате, като нерегистриран)
Коментар
Снимка 1
Снимка 2
Снимка 3
Снимка 4
Снимка 5
Снимка 6
Въведете буквите и цифрите от кода в дясно