Писма до Дон Ваньо за Коледни подаръци
Създадена от Дядо Мраз на 04 декември 2018
Започни с:    Първите | Последните
Отговор
4
Не разбирам
|
нерегистриран
04 декември 2018, 16:39
1
-1
До коментар [#3 #undefined] от "Дядо Мраз":не разбирам, Марко, нарушение е извършил ГорановБ
3
Дядо Мраз
|
нерегистриран
04 декември 2018, 13:06
9
0
До коментар [#1 #undefined] от " ":

Темата е за отворени писма. Щото Дон Ваньо едва ли има само този апартамент. Ако някой тръгне да обикаля всичките му имоти и офиси да го намери и да му даде писмото си ще минат няколко Коледи докато успее.
Ако някой все пак толкова държи да занесе писмото, може да го потърси в седалището на масонската ложа. Там все ще има някоя негова Снежанка, дето да му го предаде.
2
теменужка
|
нерегистриран
04 декември 2018, 11:26
10
-1
До добрия Дон Ваньо.
Уважаеми кръстнико моята молобичка е следната:
Аз не съм нахална ,но работя честно и също искам така, като Горанов подарък може и да не е коледен да кажем новогодишен и даже по твой избор.Ще го посоче пред Сметната и даже три-четири пъти ще го обяснявам и в прокуратурата.
С уважение теменужка-цветето.
1
|
нерегистриран
04 декември 2018, 09:55
3
0
На кой адрес ще ги изпратиш тия писма?
Дядо Мраз
|
нерегистриран
04 декември 2018, 09:50
15
-1
Тъй като съдебната власт няма пари за индексиране на заплатите и всички работещи в нея тази година ще могат да си купят много по-малко неща отколкото миналата, то какво друго остава, освен да пишем писма до добрия Дон Ваньо за някой коледен подарък. Ето моето писмо.

Скъпи Дон Ваньо,
Като целувам пръстена ти, реших да се обърна с една скромна молба към тебе. Видях, че ти си един много добър човек, който милее за страдащите. Трогателната история, как твоите кръщелници се изплашили от земетресение и ти си дал луксозен грамаден апартамент на татко им (също твой кръщелник), който с години живее в него и така и не намери време да продаде апартамента си на 10 етаж и да си купи друг на по-нисък. И тъй, ти като си видял този страдащ като Атанаска Дишкова човечец, на който живота му минава за едни 2000лева в тежък, неуморен и непосилен депутатски труд си му оказал помощ. Нещо повече! Помогнал си му, когато собственото ти семейство е в нужда и се е наложило кръщелника ти да назначи сина ти в своето министерство и на твоето чедо живота да минава също за някакви си 2000лв., вместо да пуснеш апартамента под наем и да си събрал до момента четвърт милион. А човек може с гордост да живее в имот, свързан с представителите на честните бизнесмени Домусчиеви, на които откакто твоя кръщелник е министър не е откирито нито едно данъчно нарушение.
Затова уважаеми Дон Ваньо, моята молба е да вземеш да ми станеш и на мен Кръстник и да ми дадеш един такъв подобен апартамент. Ако нямаш друг апартамент, то ще ти споделя, че аз и кола нямам и трябва да пътувам като една Мая Манолова с градския автобус и БДЖ. Не държа да е някаква кола, дето да струва колкото спестения наем от Горанов. Може нещо за тебе старо, за мене ново.
Целувайки отново пръстена завършвам писмото си с надеждата, че няма да ме оставиш без коледен подарък.
ТВОЯТ КОМЕНТАР
Име (коментирате, като нерегистриран)
Коментар
Снимка 1
Снимка 2
Снимка 3
Снимка 4
Снимка 5
Снимка 6
Въведете буквите и цифрите от кода в дясно