Ще поевтинеят ли адвокатските услуги...поради спада цената на газта?
Създадена от незапознат на 04 март 2020
Започни с:    Първите | Последните
Отговор
незапознат
|
нерегистриран
04 март 2020, 17:47
1
0
Договорен е драстичен спад на цената на газта-над 40 процента-това е безпрецедентен спад, никога досега не се е случвало. Това ще доведе до ефект на спад на ВСИЧКИ цени, а това ще доведе до ефект на дефлация, вероятно безпрецедентна по размер.
Последните увеличения на незаконната наредба номер 1 бяха оправдавани и с инфлация(дори и след като наредбата ,в частта за увелчитнието падне в съда-пак цените ще са високи-имаше предишни увеличения, които не са оспорени, засега!). Сега се очаква тежка дефлация, във всички области на икономиката-пр оиводство и услуги.
Въпросът е след като дефлацията е неизбежна, с колко ще поевтинеят адвокатските услуги? Щом таксите по наредба номер 1 беше увеличавани, поради инфлацията(пише си го в мотивите!), сега с колко ще поевтинее наредба номер 1. С колко ще спадне и цената , за възнаграждението на служебната защита, което би имало и ефект редукция на юрисконсултското възнаграждение?
Тъй като редуцията на цената на газта е със задна дата, адвокатите ще връщат ли пари, равни на процента дефлрация-със задсна дата?

Или цените вървят само нагоре-ако има инфлация, но при дефлация-цените на адвокатските услуги няма да мръднат(надолу), и дори и да има намаления на цените на всякъде ?

ТВОЯТ КОМЕНТАР
Име (коментирате, като нерегистриран)
Коментар
Снимка 1
Снимка 2
Снимка 3
Снимка 4
Снимка 5
Снимка 6
Въведете буквите и цифрите от кода в дясно