Мерки коронавирус
Създадена от Моля ВСС на 08 март 2020
Започни с:    Първите | Последните
Отговор
6
дадоха ви пари -купете си защитно облекло
|
нерегистриран
08 март 2020, 19:39
1
-20
До коментар [#5 #undefined] от "Защитно облекло за всеки в съда":
На съдебната систева дадоха по 2640 лв-за облекло, защо не и защитно. Какво повече да се направи, защо на другите хора не дадат такава сума -да се пазят?
С парите от 2640 можете да си купите маски, противогази, защитно облекло, гумени ботуши, хирургически ръкавици, за по-притеснителните-индивидуални кислородни бутилки. Няма проблем в деловодства и зали инсталираните да ходят със защитно облекло, щом се притесняват. Пари са дадени.
Ама вие искате и пари за дрехи, и отделно защитно облекло, а?!
144 лв струва защитното облекло от българския пр оизводител,тоест имате пари за поне до нова година от тези 2640 лв . тези 2640 са точно за това облекло, не са за да си ги харчите за друго!5
Защитно облекло за всеки в съда
|
нерегистриран
08 март 2020, 19:26
7
-3
Освен някой да направи някой и друг лев от пандемията, реални мерки в двумилионния град за здравето на хората надали ще се вземат, а и каквато е здравната ни система, такава е и съдебната!


4
Италия
|
нерегистриран
08 март 2020, 18:31
9
-6
В Италия не работят училища, университети, съдилища, но ние сме по-правова държава от нея :)
3
|
нерегистриран
08 март 2020, 13:18
2
-1
Не е реклама, ето какво предлага българския производител:

ГРАЖДАНСКИ ПРОТИВОГАЗ - 99 лв с ДДС, изпращаме по куриер до всяка точка на България!
Осигурява пълна защита от действието на бактерии, вируси, аерозоли, отровни вещества и радиоактивен прах. Комплектът се състои от: цяла лицева маска, комбиниран филтър и чанта за носене и съхранение
Гаранция 10 години.

Ето и за защитното облекло(заличавам името на производителя-за да не кажете,че е реклама, не е реклама-продукцията е наистина качествена-купете си с парите за дрехи-щом считате,че ви трябва, ще останете доволни!

)

"“----” АД е производител на Леки Защитни Облекла. Предпазното леко защитно облекло се използва предимно в мините и в производства с агресивна среда. То е предназначено за защита от прах, аерозоли, капко-течни отровни вещества при изпълнение на специални задачи, както и от пряко попадение на радиоактивни вещества и агресивни течности (концентрирани и разредени киселини и основи).
Лекото защитно облекло представлява гащеризон с херметично прикрепени към него гумени галоши, неразделна качулка, вътрешна херметизираща платка и ципово закопчаване. Качулката, ръкавиците, и крачолите са с ластично пристягане. По заявка на клиента изделието се произвежда и без прикрепени към него гумени галоши. Облеклото се изработва от едностранно гумирана тъкан, осигуряваща защита от капко-течни отровни вещества над 60 минути и отговаря на изискванията на EN 465 и EN 466. Лекото защитно облекло позволява трикратна дегазация."
2
Защитно облекло за всеки в съда
|
нерегистриран
08 март 2020, 13:12
6
-7
След малко тези български производители ще са при Б. Б., може и отстъпка да издейства за любимата съдебна система!
1
|
нерегистриран
08 март 2020, 13:01
2
-22
Получихте 2640 лв пари за дрехи. Купете си защитни облекла, маски, гумени ботуши ако искате -и противогази-от българския производител, щом смятате за нужно(аз не мисля,че е нужно, но изборът си е ваш).
Точно за това са дадени тези пари -за дрехи, работни,, защитни , каквито са нужни-според вашата лична преценка! Защитното облекло на българския производител струва 144 лв-тоест можете да си купите 20 комплекта, щом искате!

https://www.facebook.com/pg/zebramfg/posts/
фейсбукът на българския производител на защитни облекла и противогази.

И пари имате, и фактури ще ви дадат, за това са дадени тези 2640 лв-за необходимо облекло, това не са пари за свободно харчене!!!
Моля ВСС
|
нерегистриран
08 март 2020, 12:35
13
-4
Моля ВСС спешно да вземе становище във връзка с емидемиологичната обстановка. От МС препоръчаха ограничаване посещението на гражданите във връзка с предоставяне на административни услуги. В тази връзка в залите на НО в СРС липсват прозорци, струпват се много хора, а вентилацията само може да разпространи всякакви вируси!
ТВОЯТ КОМЕНТАР
Име (коментирате, като нерегистриран)
Коментар
Снимка 1
Снимка 2
Снимка 3
Снимка 4
Снимка 5
Снимка 6
Въведете буквите и цифрите от кода в дясно