ЗОВ ЗА ПОМОЩ!
Районният прокурор на София Александър Налбантов страда от тежко онкологично заболяване. Спешно се нуждае от животоспасяващо, скъпо лечение в чужбина. Сашо Налбантов е само на 38 години, баща на две малки деца. Лечението на Сашо трябва да продължи, но семейството му не разполага с необходимите средства. Нужна е сума, надхвърляща 150 000 лева. Нека да му помогнем! Средствата могат да бъдат превеждани по: Разплащателна сметка, Физически лица Александър Кирилов Налбантов IBAN BG41FINV91501015325257 в ТБ „Първа инвестиционна банка”
Коментари от FACEBOOK
Коментари от правен свят
   Започни с:  Първите  |  Последните  
3
успех
|
нерегистриран
04 май 2012, 13:35
0
0
И аз лично не Ви познавам, но това заболяване е било и си остава рожба на огромния стрес в работата, на негативните моменти които нагнетяват нашата работа. Както и липсата на адекватни ковпенсаторни механизми за тялото и духа. Искрено Ви желая успех в борбата с това заболяване, и като християни да си кажем - с божията помощ и с вяра в успеха за благополучен край на лечението...))
2
**************
|
нерегистриран
04 май 2012, 12:51
0
0
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше вулгарни, нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.
1
кураж
|
нерегистриран
04 май 2012, 11:45
0
0
Кураж, г-н Налбантов.Не Ви познавам лично и не съм работила с Вас, но искрено Ви желая бързо оздравяване. Не губете надежда, доброто винаги се възнаграждава.
Жалко е, че напоследък доста кадърни и добри хора и юристи от системата попадат в капана на това тежко заболяване.
Успех в борбата с болестта, сигурна съм, че няма да бъдете сам в това, а ще получите заслужената и дължима подкрепа от колеги, приятели и всички, които Ви уважават.