Жената на Лозан Панов обяви пресконференция, след това се скри
Телeвизия "Евроком" трябваше да предава пряко медийната изява на половинката на председателя на ВКС, в последния момент я свали от програмата си
 
03 април 2019, 11:39 | | Видяна: 605
 

Скрийншот от фейсбука на ТВ Евроком за обявената, но отменена пресконференция на Елисавета Панова

 
Жената на Лозан Панов - Елисавета трябваше да даде пресконференция в сряда от 11.00 часа. Мястото е клуб на ул. "6 септември", но за него научиха само определен кръг медии (собственост и/или свързани с подсъдимите Иво Прокопиев и Цветан Василев). Събитието бе анонсирано в страницата на телевизия "Евроком", която обеща и пряко излъчване от 11.00 часа.
 
Информацията за "тайната пресконференция" бе съобщена във вторник вечер първо от в-к "24 часа", откъдето уточниха, че също не били канени. Репортери от други медии се сдобиха с информация за клуба, в който трябваше да се изяви Панова и в сряда на мястото на събитието имаше над 15 журналисти от национални медии.
 
Елисавета Панова, известна още като Черния лебед (по Христо Иванов) обаче не се появи, съобщава Канал 3. Така вариантите са няколко - съпругата на "съдия №1" да се е подплашила от журналистическия интерес, да е пуснала умишлено фалшива новина за медийната си изява или да дава пресконференцията в кабинета на подсъдимия Иво Прокопиев и неговата съпрута Галя.
 
А иначе жената на председателя на ВКС и самият той трябва да дадат отговор, как са се сдобили с луксозния си "Артекс", който "би всички рекорди по евтиния", както и защо са избрали семейство Мирянови за свои кумове, пише още сайтът на телевизията.
 
Лозан Панов е единствената публична личност, която се укрива от журналистите. Заради евтини апартаменти вече си заминаха правосъдния министър Цецка Цачева, двама зам.министри, а Цветан Цветанов се оттегли от парламента.