20 години от създаването си отбеляза Апелативна прокуратура – Велико Търново

20 години от създаването си отбеляза Апелативна прокуратура – Велико Търново
Госпожа Ася Петрова - заместник на главния прокурор, връчи от името на Главния прокурор почетният знак на Прокуратурата на Република България.

Апелативна прокуратура – Велико Търново тържествено отбеляза  20 години от своето създаване в сградата на Музей "Възраждане и учредително събрание", съобщават от обвинението.

Апелативният прокурор Огнян Басарболиев благодари на прокурорите  и служителите за техните усилия, старание, всеотдайност и висок професионализъм.

Ася Петрова - заместник на главния прокурор, връчи от името на Сотир Цацаров почетният знак на Прокуратурата на Република България.

От името на Висш съдебен съвет господин Огнян Дамянов отличи работата на Апелативната прокуратура с Плакет на Висш съдебен съвет. Янко Янев председател на АСВТ поздрави прокурорите и им връчи Почетния знак на Апелативен съд Велико Търново.

За своята отлична работа прокуратурата беше поздравена от присъстващите гости Мария Нейкова от Инспектората при Висш съдебен съвет, прокурори от Апелативната инстанция, административни ръководители на окръжните прокуратури в апелативната зона.

Гости на честването бяха Аня Димова и Цанко Русев, които са били апелативни прокурори в предходни периоди от съществуването на Апелативната прокуратура и Радко Йончев, като член на ВСС, в чийто мандат Велико Търново е избран за едно от петте седалища на апелативната инстанция в страната.

Апелативният прокурор Огнян Басарболиев представи ретроспективен филм "20 години Апелативна прокуратура – Велико Търново", направен специално за годишнината.

Отбелязаха 20-годишния юбилей на апелативния съд в Пловдив

Предишна новина

20 години затвор за Салах Абдеслам заради стрелба по полицаи

Следваща новина

Коментари

0 Коментара

Твоят коментар

Сайтът е защитен с reCaptcha. Политика за лични данни.