4 г. затвор и 20 хил. лв. за изнасилване на 15-годишна


4 г. ще лежи в затвора изнасилвач на 15-годишно момиче, постанови окончателно окръжният съд в Благоевград. 33-годишният Николай К. от сатовчанско село отвлякъл и изнасилил непълнолетната си съселянка през юли 2012 г.

Двамата, въпреки че били от едно село, първо се запознали чрез фейсбук. След това се срещнали в заведение и станали приятели, а няколко месеца по-късно се влюбили. Тайно се срещали, защото момичето се страхувало от родителите си.

Веднъж гостувала в дома на Николай и там той я съблякъл гола и я снимал с мобилния си телефон. После я заплашил, че ще покаже снимките на всички. Дни по-късно, през нощта я извикал на улицата и със сила и заплаха с нож отново я отвел в дома си, където я изнасилил и заявил, че тя вече му е жена. Заключил я, за да не се прибира у дома си. Девойката била открита на сутринта от баба си в дома на насилника.

Мъжът веднага е бил арестуван. Оказало се, че има зад гърба си девет присъди за кражби, пиянски побои и др. и е лежал в затвора. Районният съд в Гоце Делчев му даде 4 г. лишаване от свобода, а окръжните магистрати потвърдиха наказанието. Насилникът ще трябва да плати и над 20 хил. лв. на момичето за претърпените морални щети от престъплението.

Осъдената на смърт в Судан бременна християнка се срещна със съпруга си

Предишна новина

Искат до 3 г. затвор за 13-годишно момче, участвало в протести в Турция

Следваща новина

Коментари

0 Коментара

Твоят коментар

Сайтът е защитен с reCaptcha. Политика за лични данни.