40-годишен музикант три години системно изнасилвал 13-годишната си дъщеря

40-годишен музикант три години системно изнасилвал 13-годишната си дъщеря

40-годишен мъж от казанлъшкото село Дунавци е задържан за многократно изнасилване на собствената му дъщеря. Сигналът за насилието е подала майката на момиченцето, съобщи началникът на МВР-Казанлък Стойчо Крачолов.

От Районната прокуратура са му повдигнали обвинение за това, че от май 2016 г. до февруари т.г. в условията на продължавано престъпление се е съвкупявал с 13-годишното момиче. Той е задържан за 72 с постановление на наблюдаващия прокурор, като предстои да бъде внесено искане в съда за определяне на мярка за неотклонение "задържане под стража" спрямо него.

До настоящия етап на разследването са разпитани свидетели, включително и е проведен разпит на пострадалото дете пред съдия, събрани са писмени доказателства, назначени са две комплексни психолого-психиатрични експертизи, с обект на изследване обвиняемият и пострадалото момиче.

Продължават активните действия по събиране на доказателства. Предстоят разпити на свидетели разполагащи с информация, касаеща извършване на деянието, назначаване и изготвяне на медицинска експертиза и събиране на писмени доказателства.

Срокът за разследване е двумесечен.

По неофициална информация задържаният се казва Стоян Владев. 40-годишният мъж е завършил Музикалната академия в Пловдив и дори е бил учител по музика в едно от големите училища в Казанлък.

10 000 лв. гаранция за румънеца, прегазил 4 –годишно дете на паркинг във Варна

Предишна новина

Затворникът Джок Полфрийман вече смята, че се е поправил

Следваща новина

Коментари

0 Коментара

Твоят коментар

Сайтът е защитен с reCaptcha. Политика за лични данни.