64-годишната Крис Дженър с обвинение, че изнасилвала бодигарда си

64-годишната Крис Дженър с обвинение, че изнасилвала бодигарда си
Крис Дженър, снимка:БГНЕС/архив

Майката на риалити звездите от кална Кардашиян-Дженър Крис Дженър  се забърка в нов скандал. Бившият й бодигард, Марк Макуилямс, е завел дело срещу нея, обвинявайки звездата в сексуален тормоз.

Според информацията от западните медии се твърди, че в съдебните документи Макуилямс твърди, че е нает от продуцентската компания за семейство Кардашиян още през 2017 г., за да пази Крис Дженър и голямата й дъщеря Кортни. Според бодигарда, още през май същата година, върху него е упражняван тормоз от страна на майката на звездното семейство. Марк твърди, че Дженър постоянно го разпитвала за сексуалния му живот и му отправяла неприлични предложения.

Според Марк през същия период те са имали сексуален контакт без взаимно съгласие, след което телохранителят многократно е подавал оплаквания от неподходящото поведение на Крис Дженър към своя работодател, който не е предприели никакви действия. В съдебните документи Макуилямс също отбелязва, че многократно е чувал от Крис Дженър сексистки, расистки и хомофобски изявления за своите колеги, както и за себе си.

След многократните оплаквания, които остават без отговор, Крис Дженър съвсем умишлено започва да отмъщава на своя бодигард. През септември 2018 г. Марк е отстранен от работната си позиция при Крис Дженър, но известно време продължава да осигурява безопасността на дъщеря й Кортни, след което е бил уволнен и от този пост.

Крис Дженър категорично отрича твърденията на бившия охранител и казва, че те нямат нищо общо с истината. Говорителят на звездата Марти Сингър публикува официално изявление по въпроса вчера:

"Крис Дженър и Кортни Кардашиян категорично отричат ​​напълно неверните твърдения, направени от бодигарда Марк Макуилямс. Неговите абсурдни твърдения са явно изфабрикувани и противоречат на реалните факти... Крис никога не се е държава неадекватно спрямо него"

Още по темата

Епицентър: Резолюцията на ЕП срещу България настоява властите да ратифицират Истанбулската конвенция

Предишна новина

В Белгия назначиха трансджендър за вицепремиер

Следваща новина

Коментари

1 Коментара

Твоят коментар

Сайтът е защитен с reCaptcha. Политика за лични данни.