Гардът, хванат с дрога в Слънчев бряг, е син на съдийка

Син на съдийка се оказа охранителят от фирма "Аркус" по прякор Митко Бореца, заловен след гонка в Слънчев бряг с няколко дози дрога. Майката на дилъра е магистрат в Хасково и тя го спасила от 72-часов арест според полицаи.

Дилърът се водел на работа към охранителна фирма "Аркус". Неин представител за Бургас е наркобосът Димитър Желязков-Очите. В миналото фирмата бе собственост на Златомир Иванов-Баретата. Тя била наета да охранява дискотеката "Баунс", където пазел Митко Бореца.

За ареста му дошъл екип от националната полиция. Служителите издебнали мъжа и тръгнали да го арестуват, когато наоколо нямало хора. Той обаче хукнал да бяга и при преследването дори глътнал доза марихуана, за да не го арестуват с нея. Гонката продължила около 3 мин и дилърът бил задържан. В джобовете му полицаите открили марихуана, амфетамини и кокаин.

Малко след ареста на 32-годишния мъж обаче се обадила майка му. Тя е бивш прокурор от окръжната прокуратура в Хасково. Сега е съдийка.

Бореца е бил задържан от същия полицейски екип, който задържа и други двама дилъри в Слънчев бряг. На 4 август бе арестуван хасковският дилър Чико. Тогава аверът му Дани Боксьора опита да наръга полицай и избяга. Задържаха го след седмица. Смята се, че Бореца, Чико и Боксьора са от една бригада.

Пиян шофьор влиза в затвора за подкуп от 11 лв.

Предишна новина

Министерството на правосъдието пише Закон за европейската заповед за разследване

Следваща новина

Коментари

2 Коментара

 1. 2
  абв | нерегистриран
  3
  0

  Правен свят, моля Ви, уведомете ни още на кого е внук, правнук, братовчед, племенник, чичо и вуйчо. Може някой журналист или политик да изскочи.

 2. 1
  Вижте другото | нерегистриран
  8
  0

  Оставете тези "новини", а вижте другите случаи , когато синовете и дъщерите на магистратите са обект на нападения и са пострадали от закани с убийство и други престъпления само и единствено защото са деца на магистрати.Това вижте , оставете тенденциозните нападки срещу магистратите.Истината е съвършено различна.

Твоят коментар

Сайтът е защитен с reCaptcha. Политика за лични данни.