Джакузи засмука 4-годишно дете


Джакузи засмука 4-годишно дете. Това се е случило в спа центъра на хотелски комплекс край Пловдив.

Момченцето е прието в болница със сериозни наранявания.

Марин Банчев решил да прекара дългия уикенд със семейството си в спа комплекс край Пловдив. Още в първия ден на почивката влиза в джакузито на хотела с 4-годишния си син.

"Липсваше капачката, която трябваше да седи върху помпата на съоръжението, която засмуча сина ми за седалищните части. Повече от минута двама възрастни не можахме да го измъкнем", разказва Марин Банчев, баща на детето.

Пострадалото момченце все още е в болница. Ходи изключително трудно. За щастие не се налага операция, но заради травмите трябва да остане в лечебното заведение.

"В момента не може да седне, не може да спи, не може да се изходи, много трудно ходи, всичко предизвиква плач и болка", разказва бащата.

От ръководството на хотела твърдят, че пострадалото момче и още едно дете са били сами в джакузито, без надзор. Тепърва обаче щели да гледат записите от охранителните камери.

Вътрешна проверка ще установява и дали наистина е липсвала решетката на джакузито.

"Някои неща стават въпреки всички действия, които сме предприели като ред в хотела, указателни табели и ако можех да върна времето, бих направил така че това да не се случи", заяви пред NOVA Иван Маринов – собственик на хотелския комплекс.

Семейството е подало сигнал в полицията.

"Моето единствено обяснение е нежеланието на хората да вложат неголяма сума пари да въведат съоръженията си в изправност и с това застрашават здравето на гостите си", смята Марин Банчев. Родителите ще сезират и прокуратурата.

Предишният такъв случай е от началото на тази година. Тогава момиченце беше засмукано от джакузи в хотел в "Златни пясъци". Нараняванията му бяха толкова сериозни, че детето беше известно време в кома. След случая бяха разпоредени проверки, започна и разследване на прокуратурата.

Телефонни измамници се измъкнаха с по година затвор

Предишна новина

Колко струва сагата с военният НДК, който стана съдебна палата

Следваща новина

Коментари

0 Коментара

Твоят коментар

Сайтът е защитен с reCaptcha. Политика за лични данни.